![]() |
LG LCD TV slika pomaknuta udesno preko VGA kabela
Sljedeci problem, na LG tvu slika mi je pomaknuta nekolikl mm udesno i ne vidin dio sata. Uglavnom debilno izgleda (na dva lapa G7 i Acer One). HDMI nisan prova jer san ga zaboravio kupit, a uziva bi u laptopizaciji na velikom ekranu. Je li do VGA kabela ili TVa?
37LV3550-ZH /fala/ |
Tak je i meni na jednom kablu (VGA->DVI-A) bilo i to dok sam promjenio grafičku. Zapravo u Winsima je bilo sve ok, a boot screen je bio pomaknut dolje udesno.
Imaš kakav auto-adjustment? Situacija se popravila kad sam stavio adapter DVI-VGA pa onda opet u DVI-A. Citiraj:
|
Nikakav adjust da ja znan.
- acer aspire one ima vulgaris GMA945 bez ikakve opcije -hp ima par opcija, ali nista korisno Ubiti samo kad stavin manji ar, vidin da je slika pomaknuta ali i odrezana za pomak. Uglavnom sutra cu probat s HDMI pa cu vidit rezultat |
Ako nisi već probao probaj samo stisnuti "auto" tipku na monitoru. To nekad zna riješiti problem.
|
Citiraj:
|
Izaberi zoom na cijeli ekran. Ne znam koje točno zoom opcije imaš na svom tv-u, ali ja imam nekoliko i ta mi je riješila problem. Imam LG, ali drukčiji, sa istim problemom koji je otklonjen zoomom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |