![]() |
(riješeno) Smrzavanje kompa nakon ugradnje OCZ Vertexa 2
Pozdrav
Imam problem sa smrzavanjem kompa (ali bez plavog ekrana) samo se smrzne i jedino pomaze reset tipka. Smrzavanje mi se pocelo desavat nakon ugradnje ocz vertexa 2 60gb Konfiguracija je Gigabyte h61m-d2p-b3 Intel sb g530 Ocz 2x2 gb ddr3 1600mhz Hdd wd 1Tb Hitachi 640gb Psu forton blue storm 400w i glavni akter na koga sumnjam ocz vertex 2 60gb Testirao sam cijeli komp sa svime i svacim, dva puta svjeza instalacija win 7 64bit i dalje se smrzava , uglavnom nakon nekih 5-10-15-20-40 min nema pravila za vrijeme, Stavio zadnji bios od ploce i na vertexa 1.37 firmware isto ne pomaze. Probao sam iskljuciti sve hardove i dalje problem Do sada su bili win 7 64bit na hitachi-ju i sve radilo bez problema Ako ima tko kakav savjet za rijesit misteriju. Hvala |
jesi instalirao intelov RST?
|
da i sve ok.
|
upadni u safe mod pa ga deinstaliraj, meni je smrzavao jucer komp, neovisno o vremenu. sada pod MSovim driverima sljaka 5/5.
|
Je li ti postavljen u biosu na AHCI? ako nije postavi...ako je metni na ide i i vidi hoce li biti smrzavanja
|
Ahci ukljucen u biosu i win
Danas niti jedno zamrzavanje komp radio nekih 10h i jos radi Izbacio hitachi-ja van sada samo vertex i wd 1tb. Bas cu sada probat da vidim jel to hitachi sta zeza. edit: Sada sve opet radi kako treba, instalirali su se neki update za win i nista vise. Oba hdd-a prikljucena i nema smrzavanja,danas cijeli dan,kablovi su i dalje isti. Zasto se smrzavao ,a sada ne nemam pojma. edit2: Ponovno se dogodila smrzavanja nakon up date-a Izbrisao intel rst i za sada nema smrzavanja vidjet cu do kada. vidjet cemo daljhe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16. |