![]() |
Disk neide van!!??
Ovako, ja iščupam molex iz njega, fino odšarafim, kad ono nemogu IDE kabel iščupat iz njega.
Ne ide, ne bi ga isus izvadio. A iz prže i DVDroma se normalno vadi. Disk je Maxtorov, 30GB Pomoch? Koji alat da rabim da to iščupam iz njega?? Hvala i pozdrav :clap: |
kak nemre ide kabel van...??
pa probaj ga malo rasklimati, lijevo desno, gore dolje, mora ici van...nije valjda da se toliko zapeko da nemre van...:smoke: treba malo i snage ako nista drugo...;) |
Mozda kombinirkama:) :)
Probaj kak ti je masni reko tak bi moro ic van |
ma jebemu bojim se da ne iščupam onu plastiku odozada kolko sam vuko.
A ni onaj ide kanal na matičnoj se isto zaglavio. AAARGH!!!:( |
Ma i kod mene je isto takav bio problem pa sam dao starom da to sredi:D
|
dok se na novom hardu par puta ne usteka i isteka, pogotovo ako je kabel ustekan DO JAJA, onda treba strpljivo jako vuc kabel van. nije najpametnije, ali ja uvijek primim za kabel i na kratko jednu stranu jako povucem van pa drugu pa opet prvu... eventually pametniji popusti :D
|
ček, jel da vučem za KABEL ili onaj PLASTIČNI DIO u disku?
Kužiš pitanje? |
Vuci za plastični dio jer ako budeš vukao za kabel mogao bi ga sjebati.
Prvo povučeš jednu stranu pa drugu i tako sve dok ga neizvadiš. |
Primi za rub žica i lagano ljevo-desno. Ako i pukne lakše ćeš klještima izvadit plastiku a kablova ima po 10kn.
|
Špicange i deri. Meni molex zna zapet u dvD romu i onda ga špicagangama zvlačim. Zakon alat :beer:
|
AAAHHH!!!! Uspio sam. Vuko za kabel, uspjelo je.
Hvala na pomoći!!! :clap: |
ja ima jedan sličan problem samo što nije u izštekivanju kabela nego uštekivanju:D nemogu uštekat ide kabel (probao s nekoliko njih) iz diska u matičnu ploču! Jednostavno neće! a u drugi slot u kojem su prije bili prža i DVDrom hoće, ali ja nigdje nevidim da su pinovi malo iskrivljeni:confused: ploča je od MSIa na starom kompu neka tamo ŽNJ:D
|
Ma ako ima isto broj "rupica i iglica" mora da ga jeb...
Jedino da naopako ne okreces kabel...a mislim mora ici nema druge.Jedino da nije na kabelu nesto unutra,ali posto ide na drugi slot onda ne bih trebalo biti... Ma daj mora ici,pogledaj malo bolje sigurno je neka caka... |
Ma 100% je kabel dobro okrenut....sav se preznojim kad ga uštekavam.... moram probat ponovo....me vs. IDE kabel tko je izdržljiviji?:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:13. |