![]() |
dungeo siege 2
evo napokon izasao i nastavak legendarne igre iz microsofta :D dal ima ljudi osim mene koji su ju igrali??
|
Sta je vec stiglo? Ja igram jos expansion pack...
reci reci kakva je... |
odlicno je samo se treba naviknut na novi nacin napada na trolove. nema vise click i gledas dok ubija sad ti moras udarati protivnike :D zakon je i mazga nosi vise stvari a ima novih zvjeri za nosenje a i za ubijanje :D grafika je zakon pogotovo na full details :beer:
|
@Illusion
Jel to nešto tipa diablo (hack&slash), ili se više fura na D&D. Čitao sam recenziju jedinice al nikak da si to nabavim, mozda cu sad dvojku probat. |
|
vise nesto kao D&D ali ni blizu slicno :D
ako ti treba prvi i drugi dio javi se pa cemo se dogovorit :beer: ds2 je treci ako netko nezna a siguran sam da znaju svi:D |
Illusion imaš pm.
|
Bolje je bilo kada bih jednom kliknuo a on lupao do smrti protivnika. Ovo je sada cak malo smijesno.
|
Citiraj:
GeForce 3 ce to moci potjerati donekle normalno na low detail je tako? |
@ jozo
kako kome, meni bolje ovako a mislim i vecini jer je onako malo dosadno. pustis da se bore i odes popit kavu dok ih ne potamane :D a sad tog vise nema @ giga cuj gf3 nije bas htjela rado vrtit ds - legends of aranna tako da ti jedino preostaje proba ;) ds2 je full dx9 igra i zahtjeva dovoljno dobru grafu :smoke: jel netko cuo za summonera?? ili mozda summoner 2?? prvi dio sam presao a od 2 djela sam samo trialere vidio a hocu ju igrat jer je isto jako dobra :p |
Daj Pukni koj screenshoot.
|
Citiraj:
Koliko ima CDa? |
@ fleks
ajd daj neki link za stranicu na koji se moze easy stavit slika pa cu postat jer je najmanja koju mogu uhvatit u gifu oko 300kb @ giga na 4 CDa :D sretno ti bilo onda sa ds dvojkom :beer: |
Citiraj:
imageshack :beer: |
|
@ fleks
imas PM |
Frend mi je za novu posudio svoj poklon za bozic(doticnu igru) pa sam presao Dungeon Siege i nastavak Legends of Arrana,meni je bila super,zaista se mozes uziviti u taj svijet nakon par dana igranja.Dvojka mi djeluje previse sareno preko screenshotova..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:11. |