![]() |
Dropbox -> Youtube
Pozdrav..
Imam jedan problemčić, imam dva videa od nekih 3GB (HD) na Dropboxu koje bi trebao prebaciti na Youtube. Znate li postoji li koje rješenje da se taj video prebaci direktno s Dropboxa na Youtube bez posredovanja moje internet veze, točnije da to sve ja nemoram uploadati na youtube s svog računala jer sam ograničen naj sporijim paketom adsl-a, a svi znamo kako je upload katastrofalan. Dakle direktna veza dropboxa i youtubea. Pokusao sam s onim da u polje od Youtubea "Select file to upload" dodam adresu od dropboxa tipa: https://dl.dropbox.com/u/1166611/video.mp4 ali nazalost ne pali. Ako ne youtube onda bilo koji drugi video servis.. :fala: |
Nisam čuo za neko rješenje tog tipa. A da staviš ta dva fajla na stick (dosta i 8 gigi) te otiđeš negdje ili kod nekog tko ima brzu vezu i uploadaš?
|
Citiraj:
Vidio sam da Youtube nudi upload putem e-mail adrese..a to se moze srediti da dropbox salje file na odredjeni mail, no problem je sto Youtube s tim e-mail transferom podrzava max nekih 25MB ..a to je eto..malo :D |
Siguran da nemaš ak niš barem neki internet caffee ili slično sa OK brzinom? Pa tamo skoknuti na sat, dva. Stvarno mi niš drugo ne pada na pamet. Sorry.
Razumijem problem, dok nisam imao bnet u ZG-u mi ne bi pale na pamet takve nekakve stvari uploadati, jedini razlog zašto sam uploadao je upravo kad sam dobio OK upload speed. Ali kako si to stavio na dropbox? Kaj nisi imao isti problem? |
Citiraj:
Ma uploadalo se na dropbox postepeno kroz duzi period, dropbox lijepo omogucava upload koji se smanjuje/ubrzava po potrebi samog interneta, a i tu je pauza kada se gasi racunalo i sl. Kada se uploada na youtube, toga nema. Steta sto ne postoji neki nacin da se to dvoje moze iskombinirati.. |
Pogledaj si malo IFTTT (if this then that). Ne znam da li ima mogucnost sto trazis jer nisam clan ali mogao bi imati.
|
Citiraj:
Nazalost nemoze iako sam se nadao da koliko postoji tog automatizma na toj stranici da moze..jedino ona mail opcija preko njega,no ograničenje je na 25Mb tako da nista.. |
Čisto mali info ako kome bude trebalo. Youtube tako sto ne podrzava no, Vimeo radi s Dropboxom pa se moze direktno s njega uploadati..dakle Dropbox -> Vimeo. Jedini problem je limit od 500Mb za free usere.
|
ja sam se dosta mučio s tim i nisam uspio, izgleda da youtube ne podržava prebacivanje uz pomoć linka već samo sa računala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |