![]() |
win 7 logiranje rezolucija
Imam jedan problem, prilikom logiranja u windowse slika mi se smanji tj. po rubovima imam crni okvir, nije rastegnuta do kraja ekrana.
Nakon jedno 2-3 minute se sama rastegne. Neznam u čem je problem i kako da to riješim. Imam ati 6950 graficku (zadnje drivere), win7 i aoc 2434pw, reza je na full hd. Kolko sam skuzio kad se loada ati control panel, onda se i slika rastegne ali me to zivcira :) |
Spojen monitor sa vga ili dvi kabelom?
|
hdmi kablom spojen preko grafe
|
nitko nije imao ovaj problem? preko ati catalyst control centra odem na scaling options i poštelam da mi je u win super sve ali dok ulazim dok je login screen, i minutu kasnije imam taj crni okvir oko slike...
|
problem je zbog hdmi kabla, ali se ne sićam zašto. Uglavnom, zamijeni kabel sa dvi kabelom i problem ti je riješen.
|
Jesi se poigrao samim izbornikom monitora, onih 2 sec drzanja za auto-adjust itd...
Mislim da ce do monitora biti, ne do grafe. Ako imas mogucnost probat drugi monitor, cisto da znas od kud krenit. |
Može biti da je to posve normalna pojava. Naime identičnu stvar doživljavam kod della 2312 ali u biosu ... naime ne "rastegne" sliku, mislim da je do njegove nemogućnosti prikazivanja niskih rezolucija na punom ekranu. Nisam se igrao previše sa njegovim izbornicima ali mislim da nema ništa u njima, spojen je DVI kablom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |