PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Intel (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   P III dead ! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2360)

animal 16.10.2002. 23:10

ok.
imam PIII na 450 mhz-a i jucer je riknuo ili nesto uglavnom ne radi...
upalim ja komp i ne dogadja se nista,tako ja preokrenem cijeli komp naopacke i sv ok gurnem proc u drugi stroj i ne radi ,gurnem starog celerona on radi...

pIII je star 3 godine i nikada problema...

zasto ,kako je riknuo nemam pojma, ako netko zna nes vise ili moze predpostaviti razlog prerane smrti moga prijatelja nek kaze...

animal_out

igsablja 17.10.2002. 06:55

Citiraj:

Originally posted by animal
ok.
upalim ja komp i ne dogadja se nista,tako ja preokrenem cijeli komp naopacke i sv ok gurnem proc u drugi stroj i ne radi ,gurnem starog celerona on radi...

zasto ,kako je riknuo nemam pojma, ako netko zna nes vise ili moze predpostaviti razlog prerane smrti moga prijatelja nek kaze...

animal_out

Daj malo detalja...
Nisi napisao jel si ga malo forsirao il neke slične aktivnosti,
jel bilo kakvih simptoma!?
Ajd se malo raspiši:p

gpremec 17.10.2002. 10:03

Citiraj:

Originally posted by animal
ok.

Bojim se da se pregrijao. Ta generacija PIII procova (Katmay jezgra) grozno se jako grijala. Nisam jos dozivio da je ijedan riknuo, ali sam imao nekoliko puta da je PIII 450 svojim grijanjem "spalio" kondenzatore na ploci pored Slot1 utora (citaj: PIII 450 ubio je plocu).

Imam jedan PIII 450 doma, stoji mi u ladici, ako si zainteresiran...

animal 18.10.2002. 00:43

Citiraj:

Originally posted by igsablja

Daj malo detalja...
Nisi napisao jel si ga malo forsirao il neke slične aktivnosti,
jel bilo kakvih simptoma!?
Ajd se malo raspiši:p

Nisam ga nis forsao ,oc-.a, jedino kaj sam imao problem prije jedno 2-3 tj. je kaj se grijao do bola 110 c i onda sam stavio malo paste i super je radio na 60°c.
i neki dan upalim komp i nece ce se bootat.i to je to ,probao sam u drugom kompu oce raditi i nista...

to je cijela prica

animal_out

dpajur 18.10.2002. 13:44

dobra neka pasta :)

ozren 18.10.2002. 14:10

Citiraj:

Originally posted by dpajur
dobra neka pasta :)
Pasta jaca od Peltiera od 200W hehe. Stvarno neka dobra pasta.

gpremec 18.10.2002. 14:45

Citiraj:

Originally posted by ozren
Pasta jaca od Peltiera od 200W hehe. Stvarno neka dobra pasta.
Ma vjerovatno se PIII malo pomaknuo u Slotu, pa su se spojili krivi kontakti, te je zvijerka radila na 2.8V (umjesto na 2.0V). Meni definitivno smrdi na to.

animal 18.10.2002. 19:05

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Ma vjerovatno se PIII malo pomaknuo u Slotu, pa su se spojili krivi kontakti, te je zvijerka radila na 2.8V (umjesto na 2.0V). Meni definitivno smrdi na to.
je ja sam to isto brijao jel fakat nema kaj drugo biti...

osima ako u proc nisu osli neki mali crnci i usrali stvar :-)

animal_out

Miljac 26.10.2002. 18:02

Mislim da je netko htio uštedit struju:burn:
Surfat i kuhat kavu odjednom:beer:

Robert_L 29.10.2002. 23:40

Jel ga bar spalila na "skupljoj" tarifi? :D

gospar 30.10.2002. 11:58

nisam jos cuo da intel ni ljeti a ni zimi radi na 60°C slican procesor u prijatelja 667mhz s obicnim no name coolerom drzi 42. moze biti sto kaze gpremec premda nisam se s tim susreo . sumjam da je slack izmedu coolera jer kad si stavio pastu moralo je pasti ama bas skroz. yep voltaza :fuming: da ti nije neki bebac prckao po biosu

animal 30.10.2002. 20:28

Citiraj:

Originally posted by gospar
nisam jos cuo da intel ni ljeti a ni zimi radi na 60°C slican procesor u prijatelja 667mhz s obicnim no name coolerom drzi 42. moze biti sto kaze gpremec premda nisam se s tim susreo . sumjam da je slack izmedu coolera jer kad si stavio pastu moralo je pasti ama bas skroz. yep voltaza :fuming: da ti nije neki bebac prckao po biosu
ma prdnuo je i to je to.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43.