|  | 
| 
 Corsair GS800 Bronze – zaigrani nasljednik Domagoj je testirao najnovije Corsairovo napajanje iz GS serije. | 
| 
 Vau, dosa sam samo do pola clanka i odma vam dajem +5 (od mogucih 5). Detaljno i objektivno :goood: Evo i piva :chears: | 
| 
 dh41400 je najjači PSU guru na ovom području a i šire :D svaka čast :D samo, moram napomenuti, ova zadnja rečenica Citiraj: 
 | 
| 
 Odlično! | 
| 
 Kao i obično kolega je vrhunski odradio posao  :D Samo par sitnica: - "a kao što je poznato većina kabela je standardnog oblika (promatrajući kraj koji se spaja na napajanje)." > na napajanju je standardni konektor IEC 60320 C14. Vidi http://en.wikipedia.org/wiki/IEC_60320 - "Upravo pri ovom stupnju ispravljanja dolazi do pretvorbe izmjeničnog u istosmjerni signal." > Upravo pri ovom stupnju ispravljanja dolazi do pretvorbe izmjeničnog u istosmjerni napon. | 
| 
 Thumbs up! A zgodno je vidit da se i GS serija popravlja. https://s3.amazonaws.com/TrollEmoticons/megusta.png | 
| 
 Hvala lijepa svima ... nadam se da ce iduce recenzije biti detaljnije odradjene. @Wolv: Vjerojatno nisu bili zadovoljni sa trzisnim rezultatima prethodnika jer je ocigledan pomak u kvaliteti. CWT je poprilicnu kolicinu truda ulozio u novorazvijene platforme (poput one u prethodno testiranom Thermaltake Platinum napajanju). | 
| 
 Mene je vec Corsair generalno poceo brinut u pogledu kvalitete njihovih proizvoda i tak nesto  kao ovo napajanje im jako treba. CWT je stari igrac, vrlo solidan ali cesto u sjeni. Dva njihova napajanja sam imo i oba su odradila ili rade jako dobro. Regulacije su odlicne kao i recenzija koja je taman u svakom pogledu. Mislim da ni ne treba ic vise u detalje jer je ovako taman. | 
| 
 senor kapa dolje ;) | 
| 
 Citiraj: 
 Recimo jedan PC P&C MK3 500W košta 90 dolara a CX500v2 60 dolara. | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |