![]() |
ATI Catalyst 12.6 WHQL + 12.7 Beta (25.6.2012)
12.6 WHQL Win Vista/7 32-bit
12.6 WHQL Win Vista/7 64-bit 12.6 WHQL Win XP 32-bit 12.6 WHQL Win XP 64-bit 12.7 Beta Win Vista/7 32-bit & 64-bit 12.7 Beta Win XP 32-bit & 64-bit Citiraj:
|
Ne radi overscan opcija.Nakon svakog restarta ne rasiri sliku od ruba do ruba nego moram rucno namjestati.Koji su to debili.
|
instalirao sam 12.6 i sa pripadajućim CCC i odmah je naredio overscan slike kakav je bio i prije..resetirao računalo nekoliko puta i ništa se nije pobrkalo
|
Prvi driveri na kojima ZeroCore radi baš kako treba u potpunosti bez ikakvih problema.
Dugo im je trebalo. :goood: |
Citiraj:
Radi, radi, samo ne odmah, već nakon nekih par minuta se samo podesi. To je i mene brinulo, i onda sam jednom upalio komp, otišao na WC i kad sam se vratio bilo je sve u redu. Nakon toga svaki put pustim i svaki put se slika raširi, ali ne odmah po paljenju kompa, već nakon par minuta! |
Lol,vidi stvarno. Nakon restarta mu treba jedno par minuta da sam podesi xD.Problem je samo sto se meni ne ceka par minuta da se slika rasiri od ruba do ruba.
|
Evo i nove Legacy drivere(HD 2000/3000/4000):
Win 7/Vista 32BiT Win 7/Vista 64BiT Win XP 32BiT Win XP 64BiT Linux 32-64BiT |
Citiraj:
kako skinuti ove drivere? naravno, za HD4000 seriju? |
DELETE, dupli post
|
Citiraj:
http://support.amd.com/us/kbarticles...yproducts.aspx |
Zanimljivo da su kao jedan od razloga za razdvajanje novih i starih serija naveli i veličinu drivera, ali ja ne vidim da se smanjila veličina bilo drivera za stare, bilo za nove kartice...ispada kao da je i dalje isti driver u pitanju
|
Ako može savjet...12.4 i dalje 12.6 i beta 12.7 NE rade na 5870HD - klasika .inf file error. Ma šta mu god radili , kompletno čistu instalaciju , nema šanse. Upravo sam ubio cijelo popodne sa CCleanerom, driver cleaner Pro, i Msicuu2 dok nisam došao do tog zaključka da su nešto gadno zaj.ali u inf tabeli kod novih drivera.
Svaka škola košta, ako nešto radi, ne diraj to bolje radi 2 ili 3 FPS više. |
ja i dalje drzim 12.1 za svoju "četvorku" , svi noviji driveri mi rade sranja....
npr najnoviji driver mi je radio nesto slicno ovome u jednoj igri ( nije bf2 ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |