![]() |
divx-i mi ne rade
Kad instaliram nove drivere za grafičku divx-i mi nece raditi, cijeli komp zakoci. Jjel zna tko kako to popraviti?
grafa je leadtek 6600gt |
Kupi ATI! :clap:
|
mozda da reinstaliras codece ?
ili da jednostavno vratis stare drajvere ? |
Pa instaliraj codece, bilo kakve za početak!!!:D
|
Reinstalirao sam više vrsta codeca , čak i brisao windowse ali i to ne vrijedi, moram vratiti stare drivere za grafu da bi proradilo- pod stare mislim one koje sam dobio sa grafom. Sta da radim??
|
koji ti to driveri ne rade?
|
77.72
|
to su beta driveri za nVidia7800 kartice...
|
Citiraj:
Da to su beta driveri, instaliraj zadnje koji nisu beta i stvar bi ti tribala bit u redu. Općenito beta driveri ti donose samo optimizacije za najnovije igre!!! :smoke: |
probao sam stavio sam 77.30 ili nešto tako slično i nije uspjelo. Prije sam imao ati i nije bilo problema da mijenjam grafu ili probam promjenit matičnu. Mogla bi biti matična imam neko srane od asrock-a sto baš i nije nešto??? hilfe
|
Majstore uspori malo sa mjenjanjem komponenti. 99% da su se pklali decoderi.
Prvo makni sve codec pakove i zasebne codece koje si instaliro. Makni i divx player koji korisitš. Nakon toga stavi samo ffdshow i divx 5.2. Instaliraj bs player ili šta već koristiš pa javi. |
jučer sam mijenjo windowse i stavio original divx, skinuo sa neta i stavio forceware 77.72 i opet ista stvar, obrisao forceware i stavio omega drivere bazirane na forceware 69.93 i sad sve ok radi. Jel tko zna imaju li ti driveri optimizacije za nove igre?
|
77 su ti beta driveri za najnovije nVidia kartice čovječe, ljepo piše na njihovom siteu BETA:D omege bi trebale biti još više optimiziranije...
|
Houston, we have a problem here!!!
:D :D :D |
Citiraj:
|
Imaš pravo. Ja i frend imamo isti hardware osim matične i njemu u 3dmark-u pravi 1500 bodova više. Mijenjam je prvom prilikom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:50. |