![]() |
Unlock superlock
Vidim da svi na ovom forumu tvrde da superlocked procesori ne mogu biti otključani...al ipak se mogu otključati pomoću L5 bridge moda i pretvoriti u mobilce:)
samo kaj ovo ne radi na nforce chipsetima:( evo i link: http://forums.amd.com/index.php?showtopic=40753 |
Ajde fala svim svetim jednom vidim predost vie
|
Re: Unlock superlock
Citiraj:
|
Re: Re: Unlock superlock
Citiraj:
|
steta sto ne radi na nforce 2.
|
hmmm... zaboravio si link za otkljuchavanje Celerona i Pentiuma do 2 gigaherca :))))))
|
pa jel se mogu otključati?
|
Citiraj:
inače o intelovima procesorima malo znam;) |
Citiraj:
|
LOOOOL ajde mi onda odkljucaj bartona:rolleyes:
thoroubred b rev (na slici)su se dali odkljucat...al bartona nemres da ga ubijes...inace semproni su prebrendani xp-ovi...a ovo oko nf2 chipseta...to neznam zas nece...obicno su se na tbred b-ima odkljucavali l12mostici a ne l5...izgleda da su prebacili amd-ovci mostice ili su napravili drugaciju zastitu:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ps vidih 9700(9500mod)u sigu prodajes?:p :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
a to s nforceom valjda ne dela jer ne podržava power now... |
Citiraj:
ps ma sve ja kuzim da se dobije mobilca(semprona) itd itd...al to se na starim xp-ovima radilo na l12 mosticima,....svejedno ps power now+ podrzava nf2;)jer ti prakticki samo odkljucas mnozitelj a ne dodas mu neke dodatne instrukcije:beer: |
Citiraj:
btw. do kolko mhz bi isao moj kingmax400mhz ak povečam V-ažu. ploča je 8rdai dakle nforce2ultra400 |
to je jako upitno moj je isao bez frke na 440...pa i vise...al sam vidio par koji nisu isli na 410:D to moras probat...za pocetak olabavi latencije...recimo moj je za 400 trebao 2-3-3-x sto ej jako dobro...a za 440 je trebao 2.5-3-3,moras probat voltaza je bila 2.8v
|
na 422 ide bez problema(current), al me muči proc koji ne ide više od 211fsb-a
|
daj mu vise voltaze...ak oept nece...doso si do maxa i nemres vise...ili te pak ram hebe u mozak...olabavi latencija pa provrti prime:beer:
|
mene proc jebe i to pošteno kratko sam ga držal na 2V al nije htel raditi stabilno ni 10mhz više...fakat sjebano..možda je napajanje krivo :argue: neznam..uglavnom mema nije
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |