![]() |
Artifakti povremeno
Konfiguracija:
AMD Sempron 2800+ Epox 8RDA+ 2x256 RAM ATI Radeon 9600XT WD 40 GB DVD Toshiba 16x Napajanje TASK 400W Floppy Monitor Samsung 755 DFX Uglavnom je to to. Nekada kada uključin sve prođe normalno i kompjutor radi tako nekoliko sati. Ništa se čudno ne događa. Onda ga ujutro upalim i pojave se artifakti. Ništa se na ekranu ne vidi. Slika je puna bijeliš crta. Ništa se ne može pročitati. I tako dođe do windowsa. Nakon toga ga restartiram i sve se vrati u normalu. Da li je netko imao ovakav slučaj. |
Cini mi se da si je previse klokno nego sto moze.
|
Klokno? To bi bilo...?
|
....memorija na garfi otisla 80%...reklamiraj ili probaj svoju karticu u drugom kompu....
|
Citiraj:
...di pise da je kartica clockana ? |
Citiraj:
Problem se događa povremeno i to od samog starta. Niti oni listanje procesora i memorije ne vidim. Sve je bijelo i s trakicama. Problem je to što se to ne događa svaki put. Kada radi, radi normalno, kada ne radi, ne radi nikako. |
...gledaj kad ti ode memorija na grafi dovoljno je da jedan chip ne radi kako treba i onda kad windowsi iskoriste memoriju do tog chipa slika ti bude otprilike takva kakvu ti opisivas...probaj jedino drivere promjeniti ali se bojim ovoga sta ti govorim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...momci vi stvarno bezpotrebno punite postove sa glupostima !!!...nitko nije spominjao nikakav overclock....
|
Citiraj:
@Pinokio-Možda glupo al da nije problem u monitoru |
dobro ajd možda sam malo pretjerao:) :D ali ako npr. dobiješ neku karticu koja bi po defaultu išla 6god,ovako bi išla 4god...a ovo kaj ti briješ je varanje servisera:D
|
meni su se artifakti dogadjali neko vrime kad san stavija novo napajanje i to pri samom paljenju kompa stvorile bi se nekakve tockice i s vremenom povecava bi se njihov broj
nakon sta san se posteno namucija kako bi nasa problem nakraju se uspostavilo da je problem u tome sto je kabel koji iz napajanja ide u plocu preblizu grafickoj da stvar bude gora radi se o enermaxovom napajanju na kojem je taj kabel navodno oklopljen kod starog napajanja problema nije bilo ni kad je kabel leza na kartici, a nikako nije bija oklopljen |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |