![]() |
sapphire 9550 (samsung 5)
ati sapphire 9550 128/128 MB . Najviše što sam dobio stabilno je 380/234.Kod promjene biosa na 9600xt (234/203 više izgleda kao SE) OC je slabiji nego na orginalnom.Memorija je samsung 5.Može li se učiniti nešto bolje,ovo mi se čini prejadno.
|
mema je ocito losa, ali gpu mora ici vise
barem 300 |
Kada si skidas bios ga modaj prije skidanja, i postavi veci clock GPUa i memorije.
BTW pogledaj si moj sig pa ces sve shvatiti dokle ide |
i moj:D
|
Kaj da kod modanja biosa gpu i memoriju odmah stavim na te vrijednosti, ili kasnije nabrijavam nekim toolom ? BTW u pitanju je samsung , izgleda vrlo očajna memorija ili s karticom nešto ne valja (hg spot).
|
Da, vec kod skidanja biosa modas GPU core i MEM core na te vrijednosti, pa tako lagano dalje.
Najbolje bi ti bilo da ih probas naci s ATI toolom. Pretrazi malo forum naici ces na dosta toga. P.S. Meni je dosta pomoglo stavljanje OMEGA drivera, pa probaj i to |
O.K. memorija je banana,ali zašto GPU ne ide preko 380 MHz kao kod drugih 9550-ica. Imaju isti čip zar ne ? ili ...
|
...stvarno bed,ja sam imao dvije sapphirke i obje su isle do 450 za gpu....:(
|
Mislis da ce biti velike razlike izmedju 380 i 400MHz na GPU?
Nece,par fps-a. :gringo: |
hm, cudno da tako slabo ide....ali tko je rekao gore da minimalno mema na 300? za to sam cuo samo u kombinaciji sa vodenim. najvishe sto sam cuo je 288 sa zracnim.
a gpu....a valjda si potrefio neku loshiju seriju, sapphirke su inace znale dosta ici po tom pitanju, puno bolje nego ova moja. |
[QUOTE]Originally posted by atha
[B]hm, cudno da tako slabo ide....ali tko je rekao gore da minimalno mema na 300? za to sam cuo samo u kombinaciji sa vodenim. najvishe sto sam cuo je 288 sa zracnim. mislio je na GPU,a to još i ide ovisno o driverima |
probaj zamijeniti to ako imas kakva poznanstva....ako ne, mrcvari je... :D :beer:
|
Bit će Die Hard , a onda natrag na MX 4400
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:30. |