![]() |
Preblještava slika samsung 913N
čini mi se da mi je nekako prebljeda slika ono interet explorera,,tj. preblještava mi je bijela boja baš ono odudara,jel ju mogu nekako smanjit,znam brightnessom al ona mi izgledaju ostale boje pretamno,pa ak netko od ponosnih vlasnika 913n zna neka napiše kak je on sebi prilagodio sliku
|
...javlja se ponosi vlasnik :) ...gledaj prvo graficka ti igra veliku ulogu,ja sam ih na ovom monitoru promjenio 3,uglavnom ati-jevke i sve tri su trazile drukcija podesavanja...nekakvi optimum sam pronasao na brightnes 70 contrast 70....ako si preso sa crt-a na lcd dobro dosa u klub..i to ti je dodatan razlog zasto ti slika puno blijesti:D
|
Nemam taj model ali Samsunzi obicno imaju ili na monitoru ili softwareski automatsko podesavanje contrasta i brightnesa za pojedinu radnju...
Tako npr. na MB CRT-ima samo stisnes strelicu dole i izaberes izmedu game, internet, movie, txt i on sve automatski podesi (i to dosta dobro), dok LCD-i kao npr. moj iz siga imaju slicnu opciju u svom softwareu... |
ma znam ja zato meni je slika blještava ko bijelo rublje oprano arielom iz reklame,zna ono blješti sad kad sam na netu moram brightness stavit na 40 onda je bijela tu negdje al su ostale boje tamne
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:31. |