![]() |
Bi islo jos?
Imam A64 3000+@3500+
Maticna je A8N-SLI Deluxe. SAD je FSB na 250, bi islo jos a da ne skurim maticnu? :) Citao sam po forumima (google) da ide preko 300 al ne bih htio skuriti nes :) Ak tko od vas ima tu plocu ili zna nekoga ko ima, napisite do kolko ste OC-ali pa da vidimo :) Temp. CPU-a nije problem, nikad preko 38C nije isla do sad.. Northbridge jest problem, na dodir je vruc, a pise samo 45C da je temp.. |
Re: Bi islo jos?
Citiraj:
Sto se tice NB-a kupi si Zalmana u Links-u za NB(neznam tocno ime),kosta oko 38kn a jako je efikasan. |
Re: Re: Bi islo jos?
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Bi islo jos?
Citiraj:
|
Winchester jezgra..
Sad je na 1.47V proc. Mislis na onaj pasivni zalman? (http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=3723) Bi to hladilio kak treba, ovaj je aktivan pa je vruc dost cooler.. E da, neznam uopce ako bi to pasalo gore, kak uopce uzeti ovaj dolje a da pri tome ne moram cijelu maticnu iz kucista vuci? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako stavis tog plavog Zalmana i on ce ti biti vruc ako na njega nista ne piri pa ti je bolje rijesnje, koje i ja imam, thermalright NB1 s ventilatorom od 45mm i on super hladi, uopce nije vruc, blago je mlak ;)
|
Citiraj:
|
Ako stavis Zalmana trebao bi napraviti nesto ovako ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo vam tema od tamo o Zalmanu na toj maticnoj ploci link . |
Osnovni problem kod zagrijavanja NB-a je njihova žvaka koja svoj posao obavlja skoro pa nikako. Prvi bi ti preporučio da staviš poštenu pastu i plavi zalman je i više nego dovoljan uz neki dodatni vent u kučištu.
|
Citiraj:
|
Ja imam asusicu a8n-sli i zalmanov pasivac. Po pasivcu puse 80 mm vent tako da su temp normalne, bez venta se popne i do 46. E i procesor mi radi na 283x8,5=2405 Mhz, winchester jezgra 3000+, temperatura ne prelazi 47.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:06. |