![]() |
Smrzavanje slike i resetiranje komp iz čistog mira
Smrzavanje slike mi se zna dogoditi prilikom igranja GTA-san andreas ili LOTR:Battle for middle earth,a jučer mi se komp sam od sebe resetirao u windowsima,Šta je je u uzrok tomu?
|
Prva pomisao napajanje al imaš enera u sigu tak da je to teško iako je na rubu. Kakvisu ti naponi? Driveri od grafičke,od čipseta. Probaj sve na novo instalirat i počistit drvier cleanerom. Jel šta klokano? Olabavi latencjije meme.
|
ista stvar sa verzijom 66.93 i 77.72 nedavno sam uzeo proc i matičnu a to me i prije znalo dogodit mislim da je napajanje ili graf al opet kak može biti graf. kriva ak se komp restartao u windowsima,nije ništa klokano.?
|
ajde ti lipo testiraj memu memtestom pa cemo onda dalje pricat
|
Pogledaj amlo koju verziju biosa imaš na ploči jer ta ploča sa starim biosom zna radit sranja.
Probaj upgrejdat bios pa onda vidi što se događa. |
verzija biosa je 1003
|
Istu stvar imam na solteku kt600-rl,amd palomino 2100+,256 hynix ddr 400 i gf4 ti4200. Nisam rijesio stvar jos uvijek.
|
pregrijavanje možda ??
|
joj sine ... ASUS K8x-x serija ... e naslagao sam se toga ko blata ... PRVO skini si novi BIOS jer C I J E L A K8N/V/delux/... serija radi sa 1 eventualno 2 vrste memorije :D onda si prefleshaj ploču na zadnji BIOS ... inače Prije toga si skini memtest i pokreni ga i gledaj crvenilo ispod crte ispod koje ne smije niš pisat inače :D ... samo u zadnjih 3- 4 mjeseca sam složio jedno 5 ili 6 K8N, 1 K8V-X, 1 K8N-Delux i SVE boluju od iste stvari ...
|
Citiraj:
Istina,mene je jedna izmučila ko Isusa na križu. |
to ti je 70% memorija, flashaj bios matične i grafe ako možeš!!! i :beer:
|
pokrenio sam mem test i pokazuje da je sve uredu,tj. nema ni jedan error
|
Kolko pasova u memtestu? Pusti barem dva da budeš 100% siguran.
|
Re: Smrzavanje slike i resetiranje komp iz čistog mira
Citiraj:
|
jesam 2 puta po pola sata
|
slusaj mene govorim iz iskustva:
od flashanja glava ne boli :) stavi najnoviji bios, sigurno ga nebi izdali da su verzije prije toga radile kako treba flashanje je umjetnost :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |