![]() |
USB wireless
Evo imam bežični ruter i sad bi ja da se ne moram spajati preko kabla, jer mi je dosta nezgodno, nabavio neku bežičnu mrežnu karticu. Dal postoji to u USB verziji? I koju preporučate? ruter mi je na katu ispod pa bi trebala neka koja bolje vuče. Ako ima kakvih razlika u prijemu.
Hvala! |
Hm, odi u Links i uzmi najjeftiniju, to ti je otprilike sve isto.
npr. Dlink DWA-123, cak ima n standard |
Ako ti nije neka udaljenost od routera i bez prepreka bilo koja USB ce ti biti ok.
Ako želiš nešto jače imaš AirLive WL1700 za cca 150kn koja je stvarno odlična. |
Imam prepreku. Jednu deku. Zid. Ruter je na katu a ja sam na tavanu. Tak da bi ja ipak kupio ovu koja je jača jer 150kn nije neka silna lova. Ako kartica valja.
Hvala ljudi! |
http://www.protis.hr/products/detail...-antenna/27282
Jel to to? Ova antena kak se ona spaja? Ima neki kabel ili kaj? Skužio sam. To na slici je taj uređaj, a spaja se kabelom. Ja sam mislio da je ko memory stick. Sve štima. Nabavit ću to. |
Uzmi, bude ti super radilo, ja koristim istu. ;)
|
Evo ljudovi samo da javim, kupio sam to i stvarno odlično radi. Sad moram kupit još dvije jer imam 3 kompa u kući. Lovi super. Tu gore na katu ja imam full signal. A roditelji dolje imaju 1 crticu ispod full signala. A recimo mobitel dole kod njih uopće ne lovi signal a kod mene ima jednu do dvije od max 3 crtice.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |