![]() |
Win2000 vs. WinXP Pro
Evo planiram instalirati Win2000 malo za promjenu(dosadno mi je:D ) pa me zanimaju vaša iskustva,odnosno da li bi mogao imati kakvih problema s programima,igrama i tako.Stavit ču SP4,normalno.Eto savjeti dobrodošli:)
|
win2k su ti 15% sporiji od xp i jedno 50% stabilniji kazem ti imho najbolji win ikada napravljeni....
xp im nije od koljena imho fkors.... |
za win2000 zadnji je SP4!? dal ima još kakvih prednosti osim to malo stabilnosti nad XP-om?
Jedno vrijeme sam vrtio WIN Server 2003.... prava stvar.... samo mu treba promjenit neke postavke i radi ko zmaj :D.... baš si sad razmišljam da pređem na njega i tamo ostanem... čim mi dođe dsl da ga mogu "ispećat" :) .... trebaće i za WLAN.... idem baš sad vidjet kolko ima SP-a za njega i što još.... |
Citiraj:
|
sporiji su samo u radu u windowsima u igrama neces nista osjetiti stovise jos ce igre bolje "ici" radi manjih zahtjeva za ramom :)
uglavnom ja sma na xp samo zato jer im mogu mjenjati izgled da mi budu ugodni oku :) inace win2k best of the best sto se tice windowsa..... samo cekam dok dodje bd :D |
E super onda:) Ja sam puno čuo o njima da su super i stabilniji od XP-a al rekoh da provjerim ovdje za svaki slučaj:D
Poslao sam BD-u Pm :D |
Citiraj:
|
nema alfa kanala pa ikone nisu onako sexi i lijepe ali svi znamo da je to jedna od "nabitnijih" stvar kod izbora OSa ... igre, gle nemam baš puno igrica na kompu ali ono kaj igram ide bez greške. Dakle vidi opis kompa pod moji kompovi pa Sputnik koji ima 2k i tamo s tim kompom igram bez greške CoD UO na 1152x864, UT, Rune Halls of Vallhala, C&C Generals Zero Hour, Sid Maiers Pirates i Diablo 2 LoD ... eto to je to kaj imam od igrica i sve funkcionira, W2k je stabilniji, bolji, ružniji, jači, učinkovitiji i daleko ozbiljniji OS ...
Ulična tuča Brad Pith (AKA winXP) i Bruce Willis (w2k) ... ja se kladim na Bruca i Whole nine yards :D |
w2k je brži :) , mislim da je winXP sp2 najbrži OS za benchanje...
Al nema alpha kanal a imam tak lijepe ikonice... :) |
Hvala svima na odgovorima,znači prelazim na Win2k:D
|
Jel ima još kakvih caka što se tiče 2K-a (pitam zbog brzine, optimizacije i sl.), trebaju li se pogasiti neke čukice, upa liti druge ili je to PnP?
|
Zanima me
win 2000 i ME su vrlo slični. Zanimaju me koje su razlike između ta 2 windowsa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
W2k je stabilniji, bolji, ružniji, jači, učinkovitiji i daleko ozbiljniji OS ...
d man haz spoken :D uglavnom sve stoji SVE igre rade na win2k... Razlika izmedju ME i 2K su ti ko razlike izmedju govna wc papira :D ili ti ogromne..... me su sranje od wina dok su w2k jedino sto valja od microshita.... |
XP postavljen na best performance + uključiti "use common tasks..." i "Use drop shadows..." se ponašaju kao W2K samo imaju alpha kanal za ikonice a i stabilnost je neprikosnovena...
Ako se ruše W2K ili XP to je vjerovatnije do hardwarea nego do njih... |
Citiraj:
|
Citiraj:
S nijednim neces pogrijesiti, makar nevidim razlog zasto bi netko komu sve radi ok na Win XP presao na Win 2K.... |
Citiraj:
E jel mi možete reči koje su fore za Win2000,ono "napredno" tweakanje i tak to da ne tražim po netu 2 dana:) |
Citiraj:
Ali nevidim nikakav razlog prelaska na stariji os... :confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kaj očeš? pa ME ima iste desktop ikone kao i 2k. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bi za win ME zabranio da ga se naziva operativni sustav...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Legi je konstantno padao svaka 2-3 mjeseca... |
ma isti su sa 2k: iste ikone, kajjjjj neeeee???:D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |