![]() |
Vindictus EU
pretrazio forum uzduz i popreko, al o ovoj igri ni rijeci. pa eto da je malo opisem.
Dakle radi se o free to play mmo igri, koju ja osobno ne bi bas previse nazvao mmo-om al nesto o tome kasnije. Dakle pokusat cu opisati igru iz prve ruke posto igram od kad su server otvoreni u eu, od prilike nekih 2-3 mjeseca. Igra je radjena na Half life engine-u i dosta jednostavna/zabavna za igrati. Raspolaze sa 3 klase trenutno (ocekuje se cetvrata svakog trena, vjerojatno sljedeci patch). Lann - melee dps - baziran na dodge i brzim pokretima (oruzje spearovi-macevi) Fiona - melee tank - stit i mac ili stit i cekic (2 vrste stita, small i large) Evie - range mage - staff kao oruzje ili melee scyte Igra je bazirana na dungeon-ima i raid-ovima kojih ima jako puno. Mozete igrati potpuno sami ili sa nekim tako da igra ima neku posebnu car. Normalni dungeoni su do max 4 osobe dok raidovi za sad idu i po 8 ljudi. Storyline je dosta zanimljiv pun zezancija. Sve je napravljeno u dosta malom okruzenju pa necete provesti sate bespotrebnog trcanja da se obavi neki quest, sve je na dohvatu. Link od same igre Malo gameplaya (random filmici cisto za priview): Lann Fiona Evie Staff Evie Scyte Let the fun begin :chears: |
ja ću samo komentirati jedno
NEXON - jel ima kompanija koja ima više čitera? potrošio sam 2 godine života na Combat Armsu |
Naravno da je puno citera.
Prvi dan kad sam usao u igru odmah su mi objasnili kako da otvorim konzolu i ukljucim infinte hp i one hit kill. Samo sam ugasio igru i obrisao. :D |
to je 90% djece banirano sa Combat Armsa prešlo tamo :D
i pola njih su Turci :D |
ima li koja igrica da je slicna Vindictusu ? i da se moze igrat mp naravno..
|
mmohut.com i traži do mile volje
|
aha ty , postoji li jos koja stranica poput mmohuts samo da je za sve igre , fps i to .. ?
|
pa imaš na mmohut svega, tamo su više manje besplatne igre navedene
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:56. |