![]() |
Catalyst 12.1 Preview driver
Citiraj:
http://www.anandtech.com/show/5223/a...crossfire-more |
Nadam se da su ispravili neke greske.
Prilikom igranja nekih igrica (malo starijih) neradi dobro s ovim novim driverima. Recimo kada stavim DX9 imam neke crte u igrici, kao da mi je monitor izgreban Dok cim prebacim na DX5 ili OpenGL sve radi kako treba. To se sve desilo cim samo instalirao update 11.11. |
Pa lijepo ti piše na linku:
Citiraj:
Najbolje se držat drivera koji ne rade probleme i bog... |
I kako rade?dali je vec neko stavio?
BF3? |
Probat ču ja čim dođem doma večeras!!!
|
U odnosu na 11.11b popravio mi se Batman - Arkham City za oko 5-10fps-a u DX11, L.A. Noire više ne štuca ni pod razno, tj. netreba mi više onaj fix što sm postao u L.A. Noire temi...druge igre još nisam isprobavao...ukratko sam zadovoljan driverom. Instalirao sam ih samo preko starih drivera...
|
meni upropastilo font na win7... sve mutno za poludit. probo sam uključit cleartype i još neke fore al ne pomaže. Na kraju se vratio na 11.11b :)
|
Stavio na XP, za sad dobro:)
Na sedmicu ne stavljam još dok ne vidim reakcije nesretnih usera:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad formatiram probat ću opet nove pa ćemo vidit kak će se ponašat :) |
Koliko vidim driveri se odnose samo na seriju 5 i 6 , dali je netko probao sa 4 serijom i kakva su iskustva ?
|
proba san ja danas i....meni sve "štuca" tj imam padove fps-a u vecini igara . pošto igram samo starije igre vratija san se ( po ko zna koji put ) na 10.3 - po meni najbolji driver za 4850 !
( counter strike source , resident evil 5 , age of empires 3 , left 4 dead 2 , modern warfare 2......sve starije igre mi rade ko sat s 10.3 - nove igre uglavnom probam i izbrišem jer su ništa do copy-paste ali to je vec za neku drugu temu ) . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |