![]() |
FlatOut
Jel igra ko?
Meni je bolesno zabavno :) Grafa je OK. |
ja sam igrao donedavno:) meni je osobno prebolesna i 2 i taktike jedva cekam 3:D
gdje si sad? |
igra je dobra samo mi je već pomalo dosadila...
najbolje kad ti vozač izleti korz šajbu..:D meni na mom kompu radi na 1024x768 sve do jaja sa AA i AF:clap: |
igrao odavno,relativno brzo dosadi.
|
ja to nemam a baš bi htio zaigrat.... :mad: ....
|
Ja sam to igrao, sve sam prošao, ali mi je dosadilo nakon tjedan dana.
Vrtilo se na 1024*768, i na full detail na oko 50 fps-a |
Mene je živcirlo izljetanje kroz šajbu malo se zabiješ i frajer ode van.
Inače igra je dobra no kako kažete brzo dosadi! |
...meni je balans tezine u ovoj igri totalno u ku*cu jer na silver stazama stvarno trebas voziti bez greske a o gold da ne govorim...dobro ali pretesko.
|
ja igram..tj. počela sam igrati još prije mjesec dana..nisam baš daleko došla :D (slažem se, malo je teško :mad: )
al totalno su mi fora oni 'bonusi' :clap: fakat nisam dugo igrala..sad sam počela 'juiced' igrati :cool: |
ja sam zbog oklade prešo sve na gold i dobio 100 kn al to da sam ju igrao 3 tjedna...jesam
i ne pada mi na pamet više ju ni pogledat jer bi povraćo!!!:fuming: |
Nemam nista u vezi igre rec... samo sam htio rec da vec vise od godinu i po nisam kupio igru :D ... Nisam igrao nista od novijih naslova (DoomIII, HL2, Brothers in arms, Jucied, Flatout, Battlefield2...) :)
Al ako sad upisem fax...e onda cu se posteno naigrati :clap: |
Ja samo HL2, Far Cry i Underground 2. Ostalo sve oldies but goldies: Commandos 2, AvP 2, CM 03/04, MOHAA, Q3A, SS TSE, Star Trek EF 2, CS, CMR 2, pa čak i FIFA 99. :beer: :beer: :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |