![]() |
Nakon 10-tak min rada pocinje kaos
Bok svima, jel imao netko slican problem i da li mi netko moze savjetovat zbog cega se to dogada...hvala
Radi se o sljedecem.... Imam kompjuter star oko 5 god, Procesor je AMD 800 MHz, HDD 40 GB, 256 MB RAM-a, ASUSOVA maticna sa integriranom zvucnom i grafickom....na njemu sam instalirao WLAN karticu da se mogu spojiti na Gigaset SE515dls ruter koji mi je u drugoj sobi i na njega je kabelom spojeno drugo racunalo, pa da na oba kompa imam ADSL, odnosno da ih mogu umreziti, treba mi da share-am printer, itd...sve sam dobro slozio i internet radi, nemogu share-at printer,ali nije bitno za ovu temu...uglavnom nakon 10-tak min rada, mis pocinje brejkat i nakon 1 min mi internet prestane radit, komp je full spor, probam pingat ruter i javlja 100% lost, onda ga resetiram i sve je ok opet, i nakon 10 min opet....ima tko kakvu ideju? Jos jednom hvala... |
Izgleda da ti eireless kartica papa komp, probaj neku drugu karticu!! Probaj onu na usb, ak je moguće probaj update-at bios, i probaj promijenit slot od wlana, i probaj promijenit napajanje!!! Ako ti to ne upali promijeni komp, hihi:beer:
|
odvrti memtest i provjeri da li ti je sve uredu sa memorijom... imao sam slicne probleme na jednom kompu koji je imao 512mb+256mb tj, kada kompu treba vise memorije, kada pokusa koristiti ovih 256mb (na 123mb je bio neispravan chip) onda se komp glupirao, resetirao i slicno
izbacio sam neispravnu plocicu iz kompa i sada radi kao nov :) |
Citiraj:
|
Možda ću blenut gljupost, ali da nije neki virusić :rambo:
|
A da nije možda anitivrusić? Možda Norton??:rambo:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:52. |