![]() |
Dsl Zbunj?!!?!?!
ewo sad novi mjesec i cekam naravno ponoc, diskonektam se i odem spavati. sad se spojim i pise da je potroseno 90mb za 30.06. pa zar i taj datum spada u sedmi mjesec?!??!
evo onak, nemam pojma sta da kazem, totalno sam zbunjena. a da ne kazem koliko ljuta jer ako je ovako onda %$#%$%#$%!!! |
Kalendarski 30.06. ne spada u 7 mjesec. Nazovi službu za korisnike i pitaj u čemu je fora.
Imaš smajlije da pokažeš svoju ljutnju. Npr. :fuming: :grrr: :rambo: : DualWiel : Machineg .... |
Probaj se za par sati spojiti ponovno i pogledaj ispis.
Ako nije promijenjeno posalji im e-mail ili ih nazovi. Meni su isto prenijeli oko 350 Mb iz 29. i 30.06 u sedmi mjesec kad sam gledao danas oko 1 sat ujutro. Evo sada vise nema ta 2 dana u ispisu za 7. mjesec |
To je stara fora da prenesu iz zadnjeg dana u mjesecu promet u sljedeci mjesec, nepitaj zasto al tako je, meni su isto to usljakali vise puta. :rambo: T-Com
|
t-scum!
|
ma kuiš, nazovi službu za korisnike, jer ako im budeš slala mail, će da dobiješ kao i ja, hihi, sam slao neko pitanjce oko modema, i su mi se javili nakon 7 dana i napisali su da oni nažalaost nisu trenutno u mogučnosti da mi odgovore i da nazovem službu za korisnike, haha, i to mi je , hahaha, hahaha:clap:
|
Citiraj:
|
Ma stani jedno riješenje uzmes flat i BOLI TE BRIGAAAAA. LOL
Salim se ali ima nesto u tome ja korisnicke stranice niti nevidim. Mozda na kraju mj. tek toliko radi fore :-) |
Iskon i takvi problemi ne postoje. Tko vam je kriv kaj ste uzeli SKUPLJI i lopovskiji HT...
|
evo sad je ok, a smajlici nisu bili dovoljni da iskazem svoju ljutnju.
e sad cu pitat jedno glupavo pitanje koje mi bas nije jasno. jel se u tih 512 (768) mb ubraja i ona kolona "poslano" ili samo "primljeno"? :beer: |
@spin: promet su svi preneseni podaci....
@isus: ne bit smijesan... isto tak je Optima bolja od T-coma... probaj prijavit kvar... prebacuju lopticu s jednih na druge... cinjenica je da Iskon ima daleko kvalitetniji helpdesk... ali ti opet T-COM tehnicari ugradjuju uredjaj, najcesce "poluispravan" pa se isti blesira... ccc.... |
Koliko je meni poznato, HT je u obračunu telefonskih razgovora uzimao obračunsko razdoblje od kraja mjeseca do kraja sljedećeg tj. od npr. 26.5. do 26.6. i to nazivao obračunom za 6. mjesec. Vjerojatno je isto i s DSL-om. Najbolje je nazvati help desk i pitati koje im je obračunsko razdoblje.
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=21349 |
Kad smo već u temi dsl-a da vam podijelim sa vama jednu gadnu činjenicu, da da, šmrc, šmrc, u švabiji sam gledah relamu kad ono reklama za dsl flat rate 384Kb/s, kad ono, kad ono,5 jebenih eura a kod nas peDDDeset, lopovi.
:confused: ...::::::dali neko zna foru da se preplatim u Njemačkoj na 5 evra, negdje na grani, pa da wireless routerom uz korištenje velikog broja antena, access pointova, po A i SLO teritoriju si dofuram doma dsl:::......... :D :clap: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47. |