![]() |
Koliko dugo imate instaliran OS?
|
win xp sp2,malo vise od 3 mj
inace nije mi tlaka instalirat os 2-3 puta godisnje i to od nule,ne koristim dizanje iz image-a :-) |
godina i 8 mjeseci. win 7 pro orginal
|
http://www.pohrani.com/t/2S/D6/2Cqz44j8/capture.jpg
Moj komp, htio isprobat samo kako Windows 7 rade, na kraju ostao na njima. Prva instalacija :). Inače, najgori posao koji postoji. Treba mi po tri-četiri dana da si sve dotjeram u red. |
Godina i 10 mjeseci. win 7 ultimate orginal prva i probna instalacija.
|
Godisnje dva do tri puta dižem iz nule, zato jer uvijek nešto čačkam, mrdam, isprobavam, pa se nakupi svega pa onda friški install i zdra'o :D
|
u petak stavio mint 11 gnome. svako malo nesto novo instaliram kad je velik izbor svega i svacega (za razliku od m$-a).
|
Win 7 Ultimate (64 bit) - instaliran 23.6.2010. Znači skoro godinu i pol:goood:
|
Win 7 Ultimate (64 bit) - instaliran 25.8.2010. i neće tako skoro reinstalacija :D
|
Ja sam isto instalirao za probu i ostao na tome. Sistem je predobar. Čak se nije ni usporio, a instalirano je svega i svačega. Naravno, potrebno je malo paziti šta se i kako radi. Ugašeni autoran je uvelike zaslužan za dugovječnost sistema jer riješava 99% gamadi.
http://www.pohrani.com/t/3v/iV/4yPUf...2-09-02-29.jpg |
Imam Win 7 U x64, valjda otkad se pojavio, instalacija od 21.10.2009 - znači, već više od dvije godine, a pregrmio je svašta: i dualboot s Xp-om i Linux (ovih dana baš stavljam i Mac OS X u VM) i kloniranje i de/instalicije svega i svačega - ali REINSTALACIJE nije bilo nikad
Jednostavno, Win 7 rules ! :amen: |
SSD instal (nisan tio klonirat, iako iman image od prije)
http://www.pohrani.com/f/1E/tc/iXzqTep/untitled.png |
2 puta godisnje reinstaliram, pa makar sve stimalo :D
|
Laptop :
Arch Linux instalacija napravljena 09.11.2009. još uvjek je u funkciji i trenutno ima 365 paaketa Desktop - Arch linux instalacija od 25.05.2011 |
System info kaze od 7.5.2005, nekako mi se to ne poklapa sa mojim sjecanjem, nije vrag da sam 2007. presao na novu konfiguraciju bez reinstalacije :nono:
|
Na mom laptopu je gore Win7 HP 64bit otkako sam stavio 80Gb Postville, a to je bilo prije godinu dana i 8 mjeseci.
|
Dual boot XP SP3 i Win7, ovih dana bit ce godinu dana. Sedmica na laptopu pak stoji oko dvije i pol godine.
Iako, frend je porusio rekord. Istu instalaciju XP-a imao je od 2002. do 2009. Naravno, kad sam dosao pocistiti ga od smeca, frknuti mu SP2 i fragmentirati disk i registry, imao sam sto i vidjeti... :) "Sad mi komp konacno prepoznaje prednji USB i radi na brze od USB 1.1" :roller: |
Beat this
http://img210.imageshack.us/img210/6242/60378243.th.jpg Prva i jedina instalacija Windowsa na tom stroju doma u firmi. Diskovi u RAID polju, SP3 nije smio na njega zbog novog IE koji poremeti layout baze podataka, spojen na net samo da potegne SP2. Nikad problema s winsima na njemu. Na drugom stroju je Win 98, isto instaliran jednom, negdje krajem 98. Predugo mu treba da se digne do kraja, pa mu nisam ni radio systeminfo. |
Nice one. Ali nemoj tako, sigurno negdje na nekom faksu ima neki komp koji je spojen na neki stari uredaj kojeg se ne moze zamjeniti, a program radi samo na Win 98 ili nesto slicno. Tako smo mi imali jedan komp do prije dvije godine. Koji je bio kod nas na institutu dosao s tim strojem. A kad se pokvario stroj isao je i komp u smece.
|
Tako je i ovdje, ključevi za par programa su na COM i LPT portovima, a i programator se jedino tako može spojiti.
|
Pa tema je "Koliko dugo imate instaliran OS?", a ne "Pronađi komp sa najstarijom instalacijaom". Mislim da tema nije natjecateljskog duha, nego informativna.
Možda je autora zanimalo koliko dugo koji sistem radi normalno. |
Radi normalno dokle god ga koristiš normalno. Zato sam i napomenuo da je korišten isključivo za posao i nije korišten za surfanje i igranje.
|
imao sam window 7 instaliran od 2009. godine do prije nekih 4 mjeseca i jedini razlog zašto sam ga formatirao je jel sam kupio novi sistemski disk :S ...šteta...ove windows 7 su zbilja stabilne do beskonačnosti
|
što se tice sedmice..stvarno fenomenalan windows.. kad se samo sjeti problema sa Xp-om,,a i vista je imala zescih mušica..sedmica je perfektna!
imam sedmicu i nisam usnimavao skoro godinu dana |
Citiraj:
Mene jedino promjena matične može natjerati na reinstalaciju. Al ne svaki put :D. |
Kod mene Win7 instalirani oko pola godine, više/manje stabilni, nekada se kreša explorer.exe, nekada se zaglave kod reboota kada trebaju instalirati update i tako :)
Zanima me samo jedna stvar: redovito ih updejtam i sve to, nemam SP1 i brine me to što mi Windows folder trenutno ima 27 GB. Jel to normalno? Particija od 40 GB mi postaje malo pretijesna pa... |
XP pro Sp3 - 3 god na starom pentiumu 1.6MHz, pa još dvije na upgradeu na P3.2MHz, sad kad sam prešao na skoro cijeli novi komp (iz siga) Athlon II x4 635, na red došla i 7, malo se pomučio dok sam uspio sve posložit kako treba, ali za sada zadovoljan... sveukupno brže, jače, bolje... :goood:
|
sedmaču bar dva puta godišnje stavim friško :)
sve ove prije... :D svaka tri mjeseca :D (ne brojim ME, koji se stavljao svakih tjedan dana :D :D ) :beer: |
win7 3.3.2011 ... zbog prelaska na 64bit ... inace prije toga jedno 2-3 g, i umedjuvremenu bez problema presao sa amda na intel i5 i ddr2 na ddr3 ...
|
na pcu od 23.7.2010 , na laptopu nekih 2 sata :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |