![]() |
Catalyst 11.10 Official
|
Rade dobro. Više mi se ne ruši 6850 prilikom pokretanja 3Da :care:
Zasad :roller: |
Taman idem veceras ponovo dizat Windowse,sad valja pricekat ekipu da vidimo jel valjaju ovi sta...
Ako su imalo bolji od 11.8 i 11.9 onda su odlicni...Jer mi se igre prilicno dobro vrte sa 11.8 i 11.9 al se nekad znaju srusit... @KarloB Nadam se da ovo vrijedi i za mene sa HD5770... |
definitivno moraju biti bolji od 10.9...bumo vidili
|
Meni i dalje kada otvorim laptop i izade iz sleepa, brightness bude skroz smanjen, tj. ekran skoro skroz crn. Jedva se vidi ista. I onda se mora u postavke i samo malo pomaknuti slider od brightnessa da se vrati kako je bilo. Probao sam i cistiti drivere sa Driver Sweeperom ali nista. Vratio na 11.8 i nema tih problema
|
Smeće driveri!!! :fuming:
Evo kako mi sad izgleda Rage, a s 11.10 Preview 3 driverima je radio savršeno. http://www.pohrani.com/t/1K/Ep/12iwK...10-3100002.jpg |
Citiraj:
Prekrasno izgleda :) |
Katalist opet ne radi ko i s prošlim driverom.....koja katastrofa.....
|
Znači, da bi Rage radio dobro s ovim driverima morate iz starijih (11.10 Prev. 2 ili Prev. 3) izvaditi atioglxx.dll i ubaciti ga u Rage-ov direktorij.
Ne znam stvarno kako im se može dogoditi takva greška: http://www.pohrani.com/f/1B/jV/3xihB...110-final-.png |
Ja sam još na 1.10 Preview 3 i sve radi kak treba (Rage, BF3):p
|
Evo vam link za atioglxx.dll iz Preview 3 verzije (najnoviji) da se ne morate zajebavat previše s tim: http://fileover.net/53318998/
|
Citiraj:
|
Zasto mislis da je avast?
Ja sam probao ovu zadnju betu neki dan i nije mi dobro radila, cak ni win Aero theme nije radila a kamoli igra.... |
Citiraj:
lako...11.10 je otišao na WHQL testiranje mjesec dana prije nego je izašao 11.10 prev 3 |
Citiraj:
Moram spomenit da sam nedavno takođe formatira disk , stavio katalist , stavio Avast - katalist se vise nikad nije pokrenija nakon jednog restarta . Očito je krivac Avast tj jedan od nedavnih apdejta definicija ili samog antivirusa . Pošto furam samo "free" verzije zaštite sad imam microsoft security essentials i katalist i dalje radi......znači to je "to" . Za kraj da kazem da sam proba "popravit" katalist na sve moguće načine ali stvar jednostavno nije htjela proradit dok je Avast bio na kompu ( čišćenje drivera u safe mod-u , ručno brisanje nekih fajlova itd itd ) |
Imam i ja avast free i ove drivere i rade mi bez ikakvog problema..
|
radilo je i meni sve super sve do prošlog drivera ; nakon skoro godinu dana sta nisam formatira disk odlucim se za friške win ( vec jako dugo furam avast free i nikad ovakvih pizdarija ) i od tada mi se pocelo desavat da katalist uopce ne zeli startat .
Čini se da je skoro pa i bolje kad se driveri samo pregaze sa novima......... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, ja sam 11.9 pregazio sa ovim driverima i radi sve 5 :D |
Navodno je dosta ljudi imalo problema sa instalom novih drivera ako su koristili Driver Sweeper:)
|
Ja sam koristio Driver Sweeper i nisam imao problema, a i nadam se da necu imati :D
Evo sad napokon Rage radi, ne onak kak bi trebao, ali bar nema rusenja i tog blue screena pa ga mogu normalno igrati. |
Ja ne koristim ništa, koji put pregazim a tu-i-tamo se sjetim pa pokrenem onaj uninstalater koji je već u driverima.
Ista instalacija Win7 64 već dvije godine a XP je debelo iz prošlog desetljeća:D |
Ne znam, stavio sam ove drivere i onda sam imao nekih problema da fali neki .ini file. :S
Probao vratiti stare drivere, nije išlo, probao reinstalirati, nije išlo. Nema što nisam probao i uvijek mi je nešto kenjao da fali taj mrtvi .ini file. Uglavnom, pop*zdio sam, napravio system restore i stavio natrag 11.10 preview V2. Sa 11.10 Preview V2 Rage radi savršeno, nema kidanja tekstura, lock na 60FPS. Battlefield 3 radi sasvim u redu, a i nema nekih promjena u drugim igrama. Zaobilazim official 11.10 u debelom luku. |
Koja se verzija drivera do sada pokazala najboljom za 4850?
|
Citiraj:
|
meni osobno, 11.10 preview3 radi savršeno , dok sam s 11.9 imao prilično problema :)
|
Evo da ne bi bilo da skoro svi pljuju po ovim driverima :)
Stavio sam ih jučer, samo pregazio stare drivere (11.10 preview2), nikakvih problema nemam, sve radi kako je radilo i sa dosadašnjim driverima (ne samo prev2 nego i onima prije ofc), fps u bf3 je isti, temperature su iste. |
evo također da potvrdim na svježoj instalaciji windowsa 7 x64 pro prvo stavljeni 11,9 sa CAP 3 profilom i nakon toga 11,10 sa CAP 4 profilom i u BF3 su FPS-ovi se "smirili" tj. nekako mi se čini da se ide fluidnije.. :)
|
Stavio navedene drivere i sada mi Bf3 mp radi puno bolje,jer se tu i tamo pojavljivalo nekakvo zeleno treperenje na par sekundi.I naravno kako je kolega forumaš "Strong" rekao fps se smirio.
|
Jel ima razlike na 4800 seriji u BF3?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |