![]() |
Program za izradu "torta" dijagrama
Zanima me s kojim programom mogu napraviti dijagram u obliku torte, onaj kružni- http://img401.imageshack.us/img401/1...amtorta.th.jpg Uploaded with ImageShack.us, imam 10-ak podataka koje moram upisati, znači da je što jednostavniji za koristit.
hvala:chears: |
MS office? :D
|
Excel? Nikad nisam radio u excelu i ne snalazim se:no2drug:, pa bi neki drugi ako znate?
|
A u tom nekom drugom si radio i snalazš se? To u excelu ne može biti jednoatavnije.
|
Ne vidim uopće di su kružni dijagrami, vidim samo normalne...
A ako postoji program samo za te dijagrame, trebao bi bit jednostavniji i lakši za koristi pošto je sam za to namjenjen? |
Napišeš neke brojke u različite čelije, zasjeniš ih sve s mišem -> Insert -> Pie (office 2007/2010) i odabereš kakav dijagram želiš. U officeu 2003 klikni na taj bilokakav dijagram koji se napravi i imaš onda za odabrat Chart Type i tamo nađi kaj trebaš.
|
ok, hvala budem pokušao, imam office 07.
|
Citiraj:
Napravio sam to i ispisao mi je dolje u raznim bojama moje stavke ali nema slike, tj. dijagrama nigdje? Napisao sam tekst preko polja a i b , a u polje c brojke, to sam sve skupa označio, zasivio i to je to, nema dijagrama, ima samo ispod tumač.?:no2drug: |
Citiraj:
Evo, online tool, ne može biti jednostavnije. Na kraju možeš skinuti i spremiti graf. |
Super, hvala puno na linku, uspio sam.:chears:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |