![]() |
sticky
Malo sam ovih dana vršljao po forumu glede flashanja/moddanja r9800 pro, netko bi trebao složit sticky od svega toga da ljudi gube manje vremena
|
Radi se na tome.
Ne samo o flashu nego malo opširnije. |
Jelc, ajd pronađi i koji je BIOS najbolji za clock i sl...
|
Ja sam stavio nekakav Sapphire 9800XT/128mb, nadajući se da će artifacti kojih i inače imam u igrama nestati, ali nije pomoglo.
Probat ću spustiti takt memorije na samo 300MHz nekim bios editorom, 2.8ns samsung ram se zbilja previše grije čak i downclockan na 320 Pitanje: da li je flash na XT dovoljan da se pojavi hardware monitoring ako ga kartica podržava? |
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/bios/ |
Citiraj:
Ako je R360 ne moraš baš flashati drugi-samo u editoru svom BIOS-u promijeni device id u onaj od XT-a, flashnes natrag i to ti je to:) |
R360 gpu je gore, i silencer
kartica baca artifakte od prvog dana, samo što je kupljena u njemačkoj, tako da je garancija malo u k... :) |
Znam da ih ima hrpa, no danas idem na maturalac, pa bi bilo lijepo da me dočeka podatak koji je BAJOS najbolji/najbrži za R350...
I posebno me zanimaju latencije memorije, tj. je li bolje da su latencije nabrijane a takt nešto niži ili obrnuto, te vrijedi li sve to za moju memu: Samsung K4D26323RA-GC2A (128 MBit 'A' die 2.8 ns)... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:30. |