![]() |
Wifi na laptopu radi-neradi
Imam HP Pavilion g7. Instaliran mi je WIn 7 32bit. Problem je u Wifi-u. Neš radim na internetu npr. YouTube, Facebook.. i odjednom mi samo prestane konekcija i onda moram restartat računalo i onda poslje opet radi. Instalirao sad drivere, ali onda je stvar u tome što kod nekih drivera wifi radi duže to jest nemam problema s njima, a kod nekih kraće. E sad neznam jel možda problem u driver-ima ili u wifi kartici.
Help!!! EDIT: Nije HP Pavilion g7, nego HP Probook 4520S. |
1. o kojoj se kartici radi i koji driveri su u pitanju?
2. jesi je probao na nekom drugom wlanu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
2. Nisam. |
ja imam dva paviliona i ista stvar mi se desava na oba dva,znaci wi-fi prestane sa radom nakon nekog vremena,ja to rijesavam tako da ugasim pa onda upalim wi-fi preko tipke na tipkovnici i proradi...driveri mi nisu rijesli stvar...ako se dobro sjecam jos jedan korisnik je imao isti problem sa hp pavilionom..mislim da je nova "G" serija bila u pitanju.
|
Ja baš moram restartat laptop da bi mi radio wi-fi :/
|
Isti problem.
HP 6820s, random gubljenje wlan konekcije. OS win xp, promijenjena wlan antena, ali opet isto. Dok je 1-2m od rutera, radi duže normalno, ali isto zna frknut veza. Jel wlan card pri kraju možda, jer nju nisam imao drugu, tj imao sam iz acera isti je konektor, ali hp pri boot-u kaže da je inproper wlan card inserted. |
Ako imaš garanciju za njega, nosi ga na reklamaciju pa neka se oni gombaju s tim problemom. Možda da pokušaš staviti neki live linux da otkloniš sumnju u win drivere.
|
..jedna cudna stvar,otkako sam promjenio adsl ruter ovo mi se vise ne dogadja ? prije je bio stari Siemens SE555 a sad noviji 763 model ...neznam sto bih rekao ?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |