![]() |
zanima me da li vrijedi šta adsl.gledao sam cijene i pošto imam već isdn koštalo bi me oko 650 kn tako nekako da ga ugrade+ 200 kn bez pdv-a pretplata.Je li dosta 1 gb ako surfaš te ponekad skineš koju pjesmu ili nešto slično??
|
Mislim da trenutno nije baš isplativo preći
na ADSL.Ako samo surfaš i skineš ponekad koju pjesmu onda ti je ISDN dovoljan. |
meni sam nije jasno gdje je tu smisao. cak i preko modema mjesecno skinem vise od 1gb, s tim da ne downloadam nikakve pjesme i slicno.
i onda sa modema predjes na adsl, gdje ti se mp3 skine u par sekundi, mozes povuc sta te volja, zadnju distribuciju linuxa na 5 cd-ova u roku par sati... ali ne! imas limit od 1GB, a sve preko toga kostat ce te bubreg i jetru! drugim rijecime daju ti uslugu koja je idealna za velike downloade, ali ti u isto vrijeme ogranice downloade tako da nista nemozes skidat. ili nemas sta za jest dva mjeseca nakon toga. pa tko je lud uzeti takvu uslugu? |
Citiraj:
i nabiju pretplatu preko 100 kn, a zatim ponude ADSL, ali postave nemoguće uvjete.U susjednoj deželi nude 1Mbit po cijeni od 290 kn mjesečno i to neograničen pristup. :) |
Citiraj:
Zašto_već su svi dali odgovore... |
Citiraj:
|
e dokle će taj prokleti monopol!!:( :(
:rambo: :rambo: Hrvatski Telekom |
procitao sam danas na monitoru da vlada raspravlja o davanju jos jedne koncesije za fiksnu telefoniju slijedece godine. sumnjam da bi to puno promijenilo situaciju, no bolje ikakva konkurencija nego nikakva.
|
Citiraj:
Uoči da se radi o bitovima. Nigdje se o brzini up/downlada ne govori o bajtovima. Tako da su, susjedi nam dragi, puno jeftiniji. Što se moglo i očekivati. DT je u Hrvatsku došao zaraditi što je moguće brže, a ne istjerivati socijalnu pravdu. No, to je na čast našim vrlim političarima. I ja bi, da sam u mogućnosti, isto tako postupio kao DT. Nisu oni socijalna ustanova, nego su odgovorni svojim dioničarima koji samo hoće lovu svake godine i to sve više i više. |
Citiraj:
Nisam ni skuzio da je u kbitima, a ne bytima. Tj. pretpostavljo sam, ali nisam iso provjeravat :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |