![]() |
Problemi s downloadom
Skidao sam s interneta neki fajl velicine 35 MB. Nakon skinutih 20MB veza mi je pukla.
Zanima me kako bi mogao nastaviti to skidanje? (nisam koristio nikakve programe za download) |
ako si koristija ie ili firefox bojim se da nikako
|
da, koristio sam firefox: hitthewa
|
Citiraj:
|
ako nisi restartao komp mozes nastaviti jer ti je taj fajl spremljen u temp folder... samo kliknes ponovo na taj link.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda kolega morat ces ispocetka...nazalost! Ma, nije svijet propao, ali sljedeci put koristi neki download program! Pozdrav |
jel netko zna zašto kod firefox-a ne radi to resume, magar ga ima:confused:
|
Citiraj:
|
pa jel nema?
piše resume il tak nešto |
Kod mene na Firefoxu resume radi bez beda... :rolleyes:
|
Neki serveri jednostavno ne podržavaju opciju "resume". Ona radi normalno na FF.
|
:rolleyes: Nažalost kompa ne gine ti ponovni download, međutim razmisli o tome da instaliraš DAP iliti download akccelerator program,on ne samo da pamti rootove nego još moeš prekinuti download danas i nastaviti ga sutra, program je totalno cool. [/url] i to je to aj bok!!!:clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koliko ja znam firefox podrzava nastavak downloada samo ako si ga pauzira ne ako se download i prekinija
vec nekoliko godina nisan naletija na server koji ne podrzava resume prekinutog downloada a skidan poprilicne kolicine podataka |
Trek
Nutcase Registriran: Oct 2004 Lokacija: Crna Rupa Poruka: 1067 quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by bozzan [B]sramota/B] -------------------------------------------------------------------------------- akhm mislim da bi ti htio editat svoj post posebno dio sa k riječi jerbo ces dobit bananu ma o čemu ti???? Imaš problema???:confused: |
Citiraj:
|
decki pa šta je vama?
|
Citiraj:
Ma ko JA?? nikad se ni u ludilu ne bih bavio ilegalnim radnjama, nenennene:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |