![]() |
DFI, A64 i BH5 , prava kombinacija
Došao sam do Corsaira BH5 i upogonio ga sa svojom konfom , evo nekih slikica:
|
Malo Everesta:
|
SuperPI:
|
Lijepa kombinacija za još ljepši rezultat! :cool:
|
svaka čast Bart...:D:clap:
nadam se da si zadovoljan...:beer: ps. probaj staviti 260fsb+, iste latencije...mozda ce ići jos...:D |
Danas neću imati vremena mučiti stroj, al ću zato sutra vidjeti krajnje granice. Postat ću rezultate.
@ Masni , jesi probao Adatu i kako ti se čini? |
Citiraj:
ovak, na brzinu sam samo stavio u komp i 270fsb@3.0-4-4-8...nije loše...:D budem danas testirao pa cu i ja baciti kakve rezultate...mema je super, stvarno...:beer: |
koja adata konkretno?
|
Citiraj:
os jos neke podatke...?:D imaju HS pa nemrem vidit koji su čiopvi gore...:smoke: |
vitesta pc4000 ima hynix najčešće.
a i mislim da se ti heatspreaderi na adati lako skidaju... ajd probaj vidjet dokle ide na 2.5-3-3 i koliko visoko ide bez obzira na timinge. |
vjerojatno jako brzo kupujem tu kombinaciju dafg i a64(venice) al uzet cu ocz BH5 ili TCCD...
|
Citiraj:
Ja sam sa onom Mitzekovim Corsairom imao oko 7200 u Everestu. Proc isto na 2500. |
Množitelj na HTT je 3x.
Eto vidite, kod Masnog Adata rastura, a kod mene nikako nije htjela preko 218FSB na bilo kojim postavkama, eto bar dvojica zadovoljna:beer: :beer: |
Citiraj:
Do koliko daje ta dafg napone u odnosu na "jače" modele? Čini mi se kao čist fina ploča prihvatljive cijene... |
memorija do 3.2V
procesor do 1.85V |
Citiraj:
Možda malo više napona za BH-5 |
Meni se isto cini da je fakat vrlo vrlo dobra ploca za te pare!!!
|
koji twimmos bi bio dobar a da je temeljen na bh5 čipovima?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |