![]() |
Samsung F3 1 TB i Windows 7 Error
Ovak, u serveru mi je krepalo napajanje i sad je samsung privremeno u mom kompu te Windowsi 7 x64 javljaju sljedeću grešku.
http://www.pohrani.com/t/31/YG/2m38EELM/sammie.jpg Na disku su samo slike, muzika, filmovi, programi, uglavnom, nije OS na njemu. SMART ništa ne javlja, sve u redu. Nikakvih problema u radu, nikakvo škljocanje, brzina normalna. U Ubuntu isto sve normalno, on ništa ne javlja. HD Tune scan isto ništa ne javlja. Da se brinem ili su Windowsi popizdili zbog nečega? |
Mene obično Ubuntu/OSX prije upozore, ali i Winsi imaju kredita. Provjeri ga s Samsungovim toolom sa HBCDa.
|
Jurim, dok se to skine, dok složim USB pa ću vidjeti.
Oprostite na duplom postu ali da napravim update statusa. Skenirano s ESTOOLS, jedino je full surface scan preskočen jer nemam živaca sad toliko čekati, svi testovi su u redu. Ništa ne javlja da bi mogao biti problem, SMART još uvijek u redu :D Reko bi da se Windowsi blesiraju malo. Vraćam ga u servera i nek radi dalje dugo i sretno. |
takvu grešku meni x64 sedmica zna prijaviti kada koristim hybernate dugo vremena.
običan restart winsa riješava problem. isto disk od 1 TB, samsung HD103SJ |
Je, hibernateam ga stalno. Ali je i par puta danas restartan bez hiberniranja pa je opet javio. Gotovo sad, natrag je u serveru s novim napajanjem, radi najnormalnije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:56. |