![]() |
Skoro 100% OC - a samo celeron
evo jedan predobar primjerak celerona...:D
isao bi on i jos, ali meni i budeu se nije dalo zajebavati...:smoke: to je inače budeov proc, na mom kompu...:D iz windowsa smo ga nagurali na 3.6GHz (to je 100% oc) ali nismo uspjeli uslikati...:clap: ludo, ludo... http://img246.echo.cx/img246/406/cel...3ghz0pm.th.jpg |
evo i max oc sto smo uspjeli poslikati...:D
lijepo se vidi kako je sandra LAŽLJIVA KUJA...:cool: http://img246.echo.cx/img246/5839/ce...cpuz1qt.th.jpg |
Kaj si skurio svoj proc ili se samo igraš:D ?
|
Citiraj:
ma ne, bude je nabavio tog celera pa smo ga morali probati da vidimo kak ide...i ide preludo...:clap: sa defaultnih 1.525V vcore, stavili smo ga na 1.575V i eto sta smo dobili...:cool: i to sve sa nekakvim jadnim TT-om koji VRIŠTI...:grrr: |
Taman sam bio počeo tipkati da kakvih je ono osam somova za memu...kad bolje pogledam nije mema nego proc...:D
|
ti si fakat nedas mira ha?:D
ps nice...1.8 na 3.4:smoke: :smoke: :beer: |
Ma to mu ja nedam mira :clap:
|
Citiraj:
|
ma celeron je uvijek celeron. :D
Ovi P4 1.6 i 1.8 A verzije ima bolesnih primjeraka. čak i tu na forumu... niš se ne griju, a idu ko gluhe svinje.... |
jel bi se išta moglo sa celeronom 1,7. ploča je Gigabyte GA-8SDX. i kako?
|
Citiraj:
nakon toga se javi za pitanja...:beer: |
Ako se ne varam 1.7 su Williamette jezgra, a ona neće baš daleko...
Al svejedno prouči onaj text... EDIT: Prešao sam 2 milje postova :beer: |
renesis ima pravo, to su willamete jezgre, ako tog 1.7 nateraš do 2.1 budi zadovoljan....
|
od prike mi se taj celer (willamete) grija oko 84°C na load-u, ja mislija da je do senzora kad ono cooler cili prašnjav i još se ta prašina upekla da je nisam moga nego kacavidom (odvijač) skinit. :D
|
koliko bi isao taj celer onda tek sa vodenim?
|
ako se ne varam ga je masni prikopcao na svoje malo njezno(a kaj da kazem:p ) vodeno prikljucio
|
Citiraj:
stavili smo neki stari TT aluminijski sa, mislim 72mm ventom gore...:D pa reko sam, da nam se dalo zajebavati, natjerali bi mi njega i preko 3.6GHz...:clap: |
Citiraj:
|
ok vama je onda jasno da sam ja kod masnog:D
|
hehehe, northwood celeron :D
Možeš ga navit na 12443827 GHz, ali će i dalje bit spor :D NHF :beer: Jebemu moj Sempron na 2150 MHz odradi superpi za 15 sekundi manje :D |
a svaka sekunda je bitna , because TIME IS MONEY!! :)
koliko uopce L1 cachea imaju celeri i pentiumi sa northwood i prescott jezgrama? L2 imaju 512kb noth , odnosno 1mb pres , zar ne? |
Citiraj:
Presscot ima megu. |
Da i mislio sam na pentiume .
nasao sam na netu da L1 imaju nesto ful malo , 8 ili 16 kb za northwood , to mi se cini nekako malo . |
pa zato i je celer:D
moj 1.7 je išao najviše na 2.31 al ne stabilno full stable na 2.27GHz:smoke: |
Citiraj:
|
evo me, imao sam kaznu pa nisam mogao na komp:D
nemam para pa ne mogu kupit onaj proc |
Citiraj:
|
bude - taj celer je sck478, jel tako??
jel bi ga htio prodat????? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |