![]() |
Termaltake big water
ima neko to ili je imao?kakva su misljenja?
frend mi ga ima i kaze da je dobar i da je zadovoljan s njime... a sa motherboards.org je dobio editors choice??? :confused: :beer: |
Najjeftinija vodenjača, što se vidi na pumpi koja ima jadan protok i dosta često crkava. "onda" je imao bolje performanse u odnosu na air coolere ali pojma nemm kakva je situaicja danas, uz kulere kao što su xp90...
Probaj nazvat ekipu iz Linksa pa se raspitaj o pumpi. |
pumpa bi tak i tak isla druga...od 450 l/h...tu nema dvojbe uopce:)
nego me zanimalo dal je dobro?i ja vidim da je najjeftinije...al kad vidim da puma ima 120 l/h i da drzi preskota na 4.2 na 56 ° sam osto paf(tolko o jadnom protoku)...pa i ne mislim da je tak losa...jos s jacom pumpom...kolko pumpa mora imat snage???:beer: tj kolko bi trebao biti jak protok...vodena sam slagao...ali jedno imao?jok:D |
A azke si ne ubodeš mystievo?
Čist prostojno vodeno. Smao je kile rsmeće i njega zamjeniš. |
neznam gdje i kolko para?...citao sam na pce-u o tome...al na stranici nisam nis nasao :smoke:
a i pase mi zeleno:D |
|
misty ima najbolje hlađenje koje se kod nas moze nabavit po VRLO razumnoj cijeni...
750kn komplet - pumpa, blok, posuda, crijeva, kopča i uvodnice... bolje od svakog kuler i uz naravno minimalnu buku (čuje se samo pumpa i to lagano - uronjiva naravno) za neki TR XP ti treba 400-500kn, ovisno o ventu koji ide gore, a ovo je malo skuplje...po meni definitivno BEST BUY...:smoke: |
Citiraj:
inache svida mi se:D definitivno vrijedi pogledat...jos radi dr ice ili kak vec??? |
dr.ice-ovo mozes nabaviti jedino ak mu je ostalo u zamjeni....
al preskup je za ono sto nudi... 500kn za blok, koji je bolji svega par stupna u odnosu na tt big water a to dobijes za 600kn sve |
Den imaš pm:beer:
|
Zna li netko stranicu od dr Ice-a? Nema je tamo gdje je bila
|
nema je vise...bar nemogu naci ni od nare ni od ice-a
|
Ako netko ima snimljenu stranicu ili slike blokova neka se javi.
Citiraj:
|
Za jedno 2-3 tjedna cu izbaciti seriju blokova za cpu po dosta povoljnoj cijeni. Ako netko zeli informacije ili zeli rezervirat nek se obrati na PM.
|
1 privitaka
evo jedna
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Ima li netko u vlasnistvu Hedgehog blok?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |