![]() |
Problem s napajanjem 8800GT
Pozz ekipa i unaprid hvala za bilo koji savjet i odgovor.
Dakle nabavija san Gigabyteovu gt 8800 i spoija ju u komp. Spoija san i 6 pinsko napajanje i nakon pokretanja kompa ventovi na grafi i na cpu se zavrte 1 sekundu i onda se sve izgasi. I tako non stop.Tako je i na drugim kompovima. (napajanje LC power 600W,sempron 140X2 stock) AKO isključin dodatno 6 pisnsko napajanje komp se pali bez problema i uredno boota u windowse. Ali grafa sada radi na 50% snage. Ima li tko kakav savjet u vezi ovoga? Šta mi može pomoć? Hvala lipa,pozz :D |
Prvo ti nama pomogni. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660
|
Citiraj:
|
Neke nelogicnosti su mi tu. Kod ugradnje grafe sa dodatnim napajanjem, ukoliko nisam spojio napajanje, sistem nije bootao uz poruku ""You have not conected the power cable to your video card. ....""
|
Vidim da si napisao da se isto dešava i na drugim kompovima. Meni smrdi na problematičnu grafu. Probaj staviti neku drugu u svoj komp.
|
Citiraj:
Pa to i mene buni 8800GTS koju sam imao prije ove kad nebi spojio 6 pinsko crna slika i beeeeppppp!! al ova uredno starta win njoj je default clock 700/750/1700 a meni su pošto nema 6 pinskog napajnja sad 450/700/1200 i ona radi u pola snage Dosad nikakvih bsod-a nisam imao mislim da ej neka sitnica čak mi je palo na pamet grijat utičnicu od 6 pinskog napajanja na kartici ? 8800GTS bila prije u kompu radio bez problema |
ili je grafička otišla ili ti je napajanje slabo... istu stvar sam imao s jednom 6600GT AGP kao i ti, otišli kondenzatori i kajla... bez napajanja radi na pola brzine, s napajanjem crni ekran
|
Citiraj:
Znači pravac pečnica XD:lol2: |
i evo slika pecifikacija ako još slučajno padne na pamet nekome nekakva ideja
http://imageshack.us/photo/my-images/600/unleded.png/ |
Citiraj:
Ja bi je inače rađe drža samo za sliku, ionako više nije u cvijetu mladosti šta se tiče novih i nadolazećih naslova. Da ne daje sliku uopće - ajde ok, ali ovako... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom kondenzatori se vjerojatno mogu i zamijeniti u kućnoj radinosti. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |