![]() |
win 7 administrator account
da li neko zna jednostavan i brz nacin da se zaobide password za admin account u 7-ici,na xp-u sam se samo digo u safe mode-u i to je bilo to,za ovo ne znam,
u principu zelim koristiti laptop za sta hocu ali sam standard user a admin pass ne znam,kako da to rijesim sto jednostavnije |
Kao ni na XP-u nemozes samo tako zaobici pass. U safe mode si se mogao ulogirati jer Administrator pass nije bio setiran.
Iako postoje nacini sto brzi sto kraci niti jedan nije zamisljen da samo tako kruzi internetom. Cak i sam Microsoft ima takve alate no namjenjeni su enterprise korisnicima. |
Hirents boot CD skini s neta, boot-aj s njega i resetiraj pass na admin account-u
|
gdje ima volje ima i nacina,ne upadam ja u FBI nego u komp na poslu da si mogun instalirat neke programe i normalno surfat,ako frajer zna ukljucit parental control ne znaci da je Microsoft-ovac
ja bi ga cak i znao sjebat,samo je fora da to napravim a da on ne zna,to mi treba |
Neće ići, ili ga pitaj da ti instalira to što želiš ili se okani toga. O takvim stvarima nećemo na forumu zbog kolegijalnosti s adminima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |