![]() |
GEIL value 512Mb moduli iz linksa
Jel to još uvijek UTT ili su promjenili chipove?
VedraneP osjećaj se prozvanim :D ! |
zadnje koje sam vidio iz linksa su bili utt...al to je bilo pred 2 tj:beer:
|
Nisu više. Baš sam neki dan kupio drugu pošiljku.
|
Citiraj:
ovisi, taj geil value kad sam ga ja zadnji put gledao u linksu (prije cca. 3 tjedna) nije bio winbond. na tome se može naći infineon, ili češće mosel. dakle, mogući cas2 @200 i oc do 220-230. prije kupnje obavezno pogledaj module, zaviri pod heatspreader. winbond ima dvije metalne crtice na rubu samog čipa. http://img205.echo.cx/img205/2055/wi...view4qh.th.jpg p.s. šta kažeš na nf8 oc? |
...ja sam se svoje rijesio i nije mi nimalo zao...izgleda da nisam naletio na dobre cipove,na 210 mhz trebalo mi je 2,7V na cas 2,5..
|
Ja prije mj dana dobio BH-5 :)
|
@Cat
ak baš tražiš jeftin UTT raspitaj se za Adatu ili twinmos al isto sumnjam daš nać..... |
OK, hvala budem pogledao...
Ma samo tražim C2 na 400, to valjda nije tak teško pogodit... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a ti bi ram za djabe?
šta ciljaš nešto tipa giga za 650kn? |
Citiraj:
...hg spot u cijeniku pod brand name imaju hynix memoriju sa crvenim pcb-om...cijena 350 kn...ja kupio i prezadovoljan...rade na 200 mhz na cas2 sa 2,6v...provjereno !!! |
Evo dobio sam taj Geil i radi na 2-2-3-6, 2.6V...
|
fizička obilježja čipa?
koliko se može vidjet vireći pod hs naravno. |
Citiraj:
ima dva para po dvije metalne točkice, gledano sa donje strane,evo da skiciram [ ' ' ' ' ] - ovako nekako... ne da mi se sad vadit ;) |
|
Ne, definitivno nije tako :)
Malo sam razmaknuo heatspreader i na čipovima piše GEIL... |
geil rebrandira čipove na ama baš svakoj svojoj memoriji. tako je i tccd na njihovim memorijama rebrandiran.
ovaj geil value ima 3 kombinacije dakle: utt, infineon i ovaj sa slike koji ne znam šta je (isto friški). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |