![]() |
MSI Twin Frozr II GPU cooler - gdje kupiti?
Gdje bi moao kupiti cooler Twin Frozr II za navedenu graficku u hrvatskoj.
|
U Hrvatskoj nigdje a mozes ga trenutno kupit samo u Japanu. Ince je to prvi put da se neki tvornicki neref. cooler prodaje zasebno jer je bilo jako puno upita tako da ce jednog dana mozda i ovdje doc. Do tad imas Acellero Extreme za 400 i sitno u Links sto je mozda i bolje..
|
Ima ih 3 kolko vidim, i ni na jednom ne pise da pase na moju graficku
|
Čisto iz znatiželjnosti obzirom da imam istu grafičku - zašto ti treba?
|
Da stvarno i ja se pitam zašto ti treba taj cooler ? gledam u skorijoj budućnosti tržiti ovu karticu gainwardov model s fantom hlađenjem pa me zanima koliko se tvoja grafa grije i temp
|
Citiraj:
Ja Gainward od tada ni u bunilu ne kupujem (prije 5-6 god. nisu to radili - npr. na bivšoj FX5600). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako si takvu naljepnicu uspija vratit u prvobitno stanje, svaka ti dala - "bilja" iz pitara :D |
Citiraj:
:fiju: |
Citiraj:
Btw, meni je na 460-tki već u kutiji (kupio novu) bila odlijepljena sa jedne strane, tako da sam taj poklončić iskoristio "u roku odmah" :D Ali, gledam drugi kraj koji se drži, i slažem se- nikakav to bauk nije za složiti zamjenu coolera ;) |
Citiraj:
Krepala je, vratil sam oriđiđi kuler i naljepnicu. Dobil sam natrag novce i uzel gtx 560 ti od gainwarda. Sa koje sam istu takvu skinul. Treba samo polako sa malim odvijačem skidati tj potkopavati. One metalne se vjerojatno nebi dale. |
Da gainward ima one naljepnice koje su izreckane ali uzmeš fen za kosu i griješ i da vidiš kako se lijepo odvoji cijela pa je onda i možeš vratiti po potrebi a ne gubiš garanciju.Btw da li mi netko može reći iz osobnog iskustva kako hladi ova 560 fantom od gainwarda mislim na temp u idleu i pod opterećenjima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:05. |