![]() |
Preporuka za PCI/PCIE 1x mrežnu WLAN karticu
pozdrav!
trebao bih preporuku za wireless karticu koja ide u PCI ili PCI-E 1x utor... router je ovaj: http://www.tp-link.com/products/prod...odel=TD-W8901G udaljenost je 1 kat unutar kuće... trenutačno imam neki wifi usb (digitech) ali totalno sakato radi... prije sam imao edimaxov wifi usb i puno bolje je radilo... a cijena... šta ja znam... cirka 200kn... poželjno da je iz linksa jer od tamo naručujem sharkoonov dvi-hdmi kabel pa da mogu sve skupa, al nije pod mus... undaprijed hvala.. |
|
eh da, koristi se windows 7 btw...
ma moze i usb, al' sam zivio u uvjerenju da PCI(e) kartice imaju jače antene te da stabilnije rade od USBova... |
Ove gore navedene imaju 5Db antene dok PCi imaju 2Db (manje su), e sad stabilnost, meni radi super na WIN 7, prednost je ta što ju možeš pomicat a i uzet USB produžni od 5 metara i još više pomicat.
One male USB wlan karticu su u najmanjuu ruku slabe i teško hvataju signal jer imaju slabu integriranu antenu, ove sa odvojivim su druga priča. |
a koliko je ovaj 1700 model bolji od 1600?
|
To neznam, mada bi trebo biti jači kad treba više struje (2USB-a)
|
ma uzet cu 1600... ako sa digitechom radi prihvatljivo za surfanje, onda bi s ovim trebao raditi super...
danke šn. ;) |
kupio sam WL1600, radi odlično, iako sedmica nije uspjela automatski nac drivere za njega...
hvala... ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |