![]() |
Catalyst 11.6 Official
Na serveru:
AMD Catalyst 11.6 Win 7 | Vista (64-bit) AMD Catalyst 11.6 Win 7 | Vista (32-bit) AMD Catalyst 11.6 Win XP (64-bit) AMD Catalyst 11.6 Win XP (32-bit) Code:
Driver Packaging Version 8.861-110524a-119606C-ATI http://support.amd.com/us/kbarticles...easeNotes.aspx |
Daj korektan link na release notes.
|
Ma nema još ništa na official stranicama, vrtim već 2h po amd driver pageu, pa nema niš.... A nema šanse da se još jednom zaj. s driverima dok ne vidim changelog.
|
ajde konačno nemam ni ja više onaj lag gore desno!
|
Meni je lag nestao s 11.5b no nakon nekoliko dana se ponovno vratio. :hitthewal:
Nadam se da s ovim driverima neće biti slićno. |
Evo instaliro i da javim nema lag-a više igrice nisam probao, ali ima drugi problem sad kod mene koji sam otkrio,a to je override naime kad override-am grafičku ne želi mi prihvatit mjere niti jedne kaže Passed i vrati na najmanje, nemogu niti jedne drivere napravit da su normalni uvijek nešto skršeno.
Evo i Release Notes pošto gore link ne radi. Release Notes |
je tebi bar radi ccc meni neče ni otvorit xD pojma nemam zašto ali nije zbog tih drivera to več jedno 6 mjeseci neradi.
|
Radi, obriši u C:\Windows\assembly od starih CCC sve one koji imaju oznaku 90ba9c70f846762e i na novo instaliraj i radit će ti.
|
k thnx probat ču jer sam pokušavo neke fore kaj sam našo na netu i nisu radili.
evo sam da javim da mi napokon radi ccc riješio si me muke thnx! |
Nema problema, probaj Override napravit bar malo pa mi javi jel tebi radi il netko ako može, da vidim jel to samo do mene il svima.
|
Citiraj:
|
A unistaliro sam sa sa opcijom express mako sve ati foldere i skrivene isto počistio sa CCleanerom mislim ako to nije dovoljno, no probat ću još jednom sad maknut.
Pokušaj broj 2 i dalje isto prvo sam express uninstall pa očistio još sve foldere ATI pa očistio sa CCleanerom pa onda driver sweeperom i instaliro i opet ista stvar sa overridom,grafička hd3850 agp, win 7 32bit. |
Citiraj:
http://support.amd.com/us/kbarticles...AGPHotfix.aspx |
Citiraj:
|
napokon uspješni driveri :) lag od misa u gornjem desnom kutu nestao s ovom verzijom.
|
nabijem ja taj ati na čunu ... svima lag nestane a meni se s ovim driverima pojavi, i to bilo gdje na monitoru ... a 11.5 sasvim normalno radili bez ikakvog laga
... nemogu oni da izbace poštene drivere da ih vrag prca u bulju |
Meni takodjer nestao lag, a koliko sam primjetio i BSOD prilikom gledanja filmova.
|
Ja sam pregazio 11.5a i sve 5, nikakvih problema.
|
Poboljsanja na 58XX seriji?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa imas gornja polja za unos frekvencije tj. overclock, a ona polja dolje su 2D/Idle frekvencije, znaci kad racunalo miruje ili nije pokrenuta neka zahtjevnija aplikacija. Znaci tek kad pokrenes neku zahtjevniju 3D aplikaciju onda se promjene frekvencije u tim donjim poljima na one koje si unio prilikom overclocka. |
Citiraj:
evo i slike: slika 1 slika 2 |
Citiraj:
Kao sto sam ti rekao u prethodnom postu a i sad kad gledam tvoje slike, sve je OK. Ti si stavio frekvenciju 720/950 i pokrenuo si Test Custom Clocks, koji provjerava da li je taj overclock stabilan. U poljima dolje dok traje test koristi se tvoja custom frekvencija 720/950, a nako sto test zavrsi frekvencije se vracaju u 2D/Idle stanje koje je za tvoju grafu 300/829. To se zove PowerPlay i sluzi ne bi li se smanjila potrosnja energije od strane GPU-a. Znaci to nije nikakav bug i kod tebe je sve OK. |
Aha, da sad sam skužio i ja kad sam pokrenuo Unigine test pa sam vidio u catalystu da skoči, znači malo je drukčije od starog catalysta,hvala riješio sam to onda.
|
Ova verzija je odlicna ! Vise nemam problema sa bjelim ekranom u bc2 ,nema vise crash-anja drivera !
|
o kakvom lagu je riječ uopće?
|
pomoć ccc
kako da dobijen sliku preko cijelog lcd tv ekrana preko najnovijeg ccc.
lcd tv nije primarni monitor. |
staviš samo extended opciju i staviš rezoluciju za TV istu kao i za monitor...tako je meni barem.
|
Ne, ima opcija za prikaz preko cijelog ekrana.
Scaling options ili tako nekako. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |