![]() |
ASUS Rampage III Black Edition, ASUS Sabertooth X58, Gigabyte G1.Assassin...
Nakon nekoliko laganih, stiže jedan pravi hardcore članak u Danijelovom stilu. Testirao je tri moćne X58 ploče.
|
Odličan članak, a ploče sam imao priliku vidjeti uživo, mokri snovi, šta da kažem više.
PS Linkovi na slike nerade :S Iako pozdravljam ponuđenu količinu slika, samo još da linkovi prorade :) |
Citiraj:
|
1 privitaka
Ove što su u tekstu, samo linkovi. Izbacuje mi 404 Not Found. Neznam, možda je do mene, pa neka netko potvrdi il demantira.
|
Dobar review.
Nekako sumnjam da je to bas HC Danijelov stil. Stil je njegov ali nije HC. Fali je 50L spremnik pun LN2, Dragon F1, neprospavana noc i cijeli dan...to je vec HC. Bas bi me zanimalo kao se ova ultraskupa Giga ponasa u takvoj situaciji. Black je vec dokazana a i Sabert.. bi mogla iznenadit. Meni se normalno otvara. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I kod mene rade linkovi. Firefox 4.0.1.
|
Kod mene ne radi. 404 not found. Probano s Firefoxom i explorerom.
Edit: Probano za svaki slučaj i sa Chrome v11. Ne otvara ni s njim. |
Jako su mi lepe ove G1 & Sabertooth :)
Citiraj:
|
Sa Firefoxom 4 radi najnormalnije, a sad sam probao sa IE8 i čak s IE6 radi sve najnormalnije.
Apsolutno sve slike se otvaraju u _blank osim jedne koja nije polinkana (kod Gigabyte ploče). |
Nijedna linkana slika nece.Ostale slike ploca rade :).
|
Citiraj:
|
Fotke veće rezolucije na koje se ide klikom na slike rade, ne rade linkovi koji su u tekstu.
Primjerice: Citiraj:
Code:
http://www.pcekspert.com/articles/r3_be_20b.jpg Code:
http://www.pcekspert.com/jpg/articles/asus_rampage_black_sabertooth_gigabyte_assassin/r3_be_20b.jpg |
Problemi s linkovima su riješeni :)
|
Vec sam zaboravio kako je lijepo bilo druziti se sa x58 plocama...
Danas konfa slozena na x58 sabertoothu npr je sve samo ne naivna i prosjecna. Steta sto je takva situacija sto se tice perf - iako namijenjene hc gamingu sandy bridge je ipak pokazao bolje perf u igrama cak i na daleko jadnijim plocama. No sto se tice zabave u oc-u koju pruzaju nema im premca. RIIIEBE i cijela gigabyteova ratna postrojba su skok svjetlosnim godinana daleko od bilo cega drugog. Artefakti sa magicnim mocima koji mijenjaju ljude... |
Osobno koristim njezinu stariju sestru. Rampage extreme II. Promjene su dosta velike na III, ali i za II samo riječi hvale. Kad smo se igrali sa OC izdžala je nehumana silovanja. Strah me i pomislit šta bi ova sve izdržala.
|
Kada dolazi RIIIBE u Hrvatsku? A cijena znam da neće biti ispod 3k kunića...:(
|
evo lik je radio unboxing crne pa ako nekog zanima izbliza =)
http://www.youtube.com/watch?v=UceEBMCJiNo |
Jako zadovoljan sa Sabertoothom, imam već par mjeseci, lijepo clocka na zraku, odlično izgleda, nije skup. Već treću generaciju guram Asusove ploče i nikad nije bilo problema.
|
Meni se osobno G1 serije nije dojmila. Za te pare ploče imaju vrlo malo korisne opreme.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |