![]() |
Extreme Hlađenje jestivim uljem?
Kako ohladiti komp jestivim uljem :)
http://overklok.net/img/rechner11.jpg Ljudim svasta pada na pamet al ovo je previse ... lik je bas ekonomista, staviti komp u 30L ulja hahahahah link za vishe : http://www.markusleonhardt.de/oelrechner.html :clap: :clap: :clap: |
Pa to je vec neko ovdje na forumu htjeo napravit pa smo ga tolko isprdali da se jadan vise nije javljo :D
|
jel se to meni čini ili matična pliva u ulju?:burn:
|
Citiraj:
|
Bezveze...i glupo :smoke:
|
Po boji bih rekao da je cepinsko:)
Citiraj:
|
to je stara fora vec 2 godine...:smoke:
inače, bio je jedan lik tu na forumu koji je to htio napraviti, i kako je srky reko, nakon sto ga je ekipa popljuvala, vise se nije pojavljivao...:gringo: |
Citiraj:
zna se sta valja |
kad bi se unutra recimo stavilo trafo ulje...umijesto obicnog,jer prehrambeno ulje ima prevelik toplinksi kapacitet...a uz to se lako zagrije:rolleyes: bi mozda i radilo,al onda bi nadogradnja bila nemoguca...dakle takvo sto je JAKO GLUPO:smoke:
|
|
E amozda je to taj frajer??!! Kao skonto je da nemoze nama Rvatima prodavat te pametne Vukove fore pa ono oso to uvalit svabama??!!:D
|
Poslije "ugradnje" tog hlađenja više nemožeš ništa pormjeniti.
Inače fora je kao što su rekli stara! |
jel to uopče i hladi?
ajd ovak šta...:D |
Citiraj:
Sjećam se tog lika. Baš je bio zapeo za nekakvo ulje za sklopke. Trebalo bi vidjet po forumu kak se je zvao, ali to je bila teška sprdačina.:D |
Citiraj:
Stavio sam ti gore link pa si pogledaj. |
Ja procitao jucer isto, strava! A on je bio tako siguran da to radi.
Citiraj:
|
I na kraju jel to radi :D :D :D
Imam jednog frenda koji je na praksi u firmi koja se bavi frižiderima. Mogli bi možda složit kakav Vapo :D |
hm jasam to cuo isto negdje jos prije al ne tu na forumu... imeni se cinilo glupo, zapravo jos uvijek mi se cini :D al sam cuo da radi... :/ ma bezveze...
e da, sad bas i gledam, pa kolko bi mi onda komp bio tezak, sta ono idem na lan i nosim akvarij, od 50 kila... :/ sranje... |
Evo linka.
|
boli me zeludac od ovoga.
|
totalni idiotizam... neznam sad lej to radi il ne, ali ako i radi, nebi uzimo iz par razloga:
1. idem na lan i nosim akvarij 2. komp mi je tezak 50 kila 3. cijela soba mi smrdi po jestivom ulju 4. idiotski je i glupo |
Ja se bacam na posao! ;)
|
Lagano puknem Prescotta moga premilog unutra, dizem voltazu da mi se tem digne na negdje 80:fuming:, ubacujem vec narezan pomesfrites unutra, igram Mafiu i grickam krumpirice. To se zove multi-praktike!:D :D :beer:
|
Da a i slucajno ti nest rikne od komponenti kak ces nosit tak masno na garanciju, mislit ce da si auto mehanicar. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |