![]() |
oc
1 privitaka
oc sam 9550 , core-350 mem-205 te mi daje 1390 bodova u 3dmark05.Inače nisam ni pokušavao dignuti oc više pošto nemam baš iskustva.Da li je ovo dovoljno s obzirom da je memorija 4ns.
Inače na grafu sam ugradio artctic silencer rev.3 zanima me jedna stvarčuca: da li svaki put kada upalim komp moram u ati tool loadirati postavke od oc ili to prog. zapamti. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru |
ne zapamti sam ;imaš negdje load at startup ili slično neznam sad napamet kod ati tool-a(ja sam prešao na ati tray tools)
|
upit
da li ati tray tools zapamti sam oc?
da li je ovo ok:oc sam 9550 , core-350 mem-205 |
Re: upit
Citiraj:
Dal' je OK ili ne prosudi sam. nekom nije dosta ni 90%tni overklok, a nekom (poput mene) je dosta i default...ako osjetiš pomak u performansama aplikacija koje koristiš, onda je ok, a ako si očekivao čuda...:clap: |
zna li netko
da li ati tray tools zapamti sam oc ako ne da li ati tool try zapamti da ga nemoram loadirati.
gigabyte 9550 4ns , core-350 mem-205 , nisam pokušavao više.da li je to ok (imam arctic cooler silencer rev.3 |
imam istu grafu ko ti i radi stabilno na CORE 411, memorija 243.
u 3d marku 05 dobijem 1250 bodova;) sa puuuno slabljom konfom od tebe:beer: |
zaboravio napomenut da ima samo jedan mali vent na core-u:D
|
molba
znaš li da li ati tray tools zapamti sam oc ako ne da li ati tool try zapamti da ga nemoram loadirati?
kako si ti to riješio? |
U ATIToolu imas dolje desno settings, prebaci na startup i nastimaj profil i nacin starupa.
|
Koristi ati tool da bi našo max frekve a rad linker za mijenjanje clockova.
|
digao si Core, a memu si ostavio na default tj. digao si je za 5mhz. Slobodno ju podigni do 240 nema teorije da ima artifekata. Kod mene radi 350/250 sa original pasivcem bez ikakvog dodatnog hlađenja na čipu i memi:beer:
|
gle, ta grafa ti treba ići mema na najmanje 250mhz (500), jer je to tvorički već (4ns = 1000/4=250)
core isto tako preko 400mhz. Konkretno meni oja gigabyte ide core na 420, a mem na 270(540) i to bez ikakvog dodatnog hlađenja njoj osim pasivca original |
...meni je 5ns mema na saphiru 9550,ali ide do 500 bez beda,core drzim na 450 bez dodatnih kulera....tjeraj ti to jos:D
|
Moj frend isto ima tu 9550 i bez beda mu ide na 480/250
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |