![]() |
Fax
Pozdrav svima...
Trebam pomoć..naime htio bih uvesti faks uređaj pa me zanima šta je sve potrebno...neki novi broj,priključak,aktivacija kod mrežnog operatera...i koji faks uređaj preporučate..ne mora biti nešto skupo... Unaprijed hvala svima! |
ako imaš obični modem u računalu i ako imaš skener, možeš to i tako rješiti... imaš programe koji preko modema umjesto za spajanje na internet- biraju broj kojemu želite poslati fax i pošalju ga.... na drugoj strani naravno može biti najobičniji fax. to je najjeftinija opcija ako Vam to treba za povremeno, ako treba za češće, onda je možda bolje ipak fax (i jednostavnije)
|
Uzeo bih ipak faks...zanima me jel treba neki poseban ugovor kod operatera za taj broj ili se to sve namjesti preko programa?
|
ne, samo postaviš fax na postojeću liniju i to radi as-is... canon gledaj uzeti imho za para koliko imaš.
|
Hvala puno...evo gledam Canon MX320.. nije loš...za moje potrebe i više nego dobar...još jednom hvala svima...:fala:
|
pa to je ink-jet multifunkcijski... ja sam mislio prije nešto kao canon l-100 model.
|
Znam da je multifunkionalni....jedini je problem što nigdje ne mogu naći cijenu L-100...Koliko otprilike dođe?
|
neam stvarno pojma, ali ako hoćeš pouzdan i for-life uređaj, to je taj.
zovni sutra ksu company pa pitaj koliko cca. dođe. |
Ok..puno hvala!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |