![]() |
Nemogucnost pristupa stranici bez proxya
Pozdrav,
dakle, imam stranicu kojoj malo mogu pristupit direktno malo ne. Vidim da je online jer preko hide my ass i slicnih mogu doc do nje bez problema. Proba sam s drugih racunala i drugih lokacija i sve ista situacija. Nekad mogu doc nekad ne. Nema nikakvog pravila. Preko proxya je uvijek dostupna. Pokusava sam i pingat i nula bodova. Imate nekakvu ideju? Hvala |
stranica je ?
|
discoverycroatia.com
|
radi bez problema... na kojim si to lokacijama ti probal pa ne radi ? ... ili se mozda bas u taj trenutak stranica zbrejka kod njih :O
|
Evo update...
izgleda da stranica ne radi kod mene i ponekad kod jos nekih korisnika. Onda je pocelo radit oko 7 sati jucer i funkcioniralo sve ok do ponoc. Tocno ponoc. i opet ne radi. odnosno ne mogu je direktno vidit. Zva sam tcom oni kazu da ne znaju u cemu je problem. |
Mozda se DNSovi ne resolvaju kako treba, kada ti radi stranica, pingaj je, kopiraj njenu IP adresu, i probaj pingati tu adresu kada ti recimo nemoze ucitat stranicu.
|
eto stranica ne radi niti kod mene sad... ukratko., stranica ne valja., njen posluzitelj ne valja.. gotova stvar :D
p.s. stranica je bez veze.. sto ti je toliko vazna XD |
Kod mene sve ok.
|
Ok, hvala svima... ako skuzim u cemu je problem javim. pozz
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42. |