![]() |
Komp se ruši u igrama
evo ovako imo sam graficku karticu gts 450 glh i s njom sam stalno imo problema odnosno da skratim zamrzavala mi se slika odnosno bio mi crn ekran 3-4 sec samo kad igram igre tj. zacrni mi ekran i onda se vrati normalna slika i nastavim igrat. onda sam reklamiro tu karticu 3x i nakraju sam nadoplatio i uzeo si ati xfx 6870 da bi stvar bila jaca sad mi vise neblokira sliku nego mi jednostavno izbaci samo plavi ekran i dole na dnu pise dunping ona psihical memory nesta odbrojava i samo se restarta konp.
ja stvarno vise neznam u cemu je tu problem kod mene imam ausovu maticnu plocu, dual core 2.4 overclociran na 3.2 4 gb ddr3 na 1333, hdd 500 gb i napajanje neko ausovo sad neznam tocno koji model al mislim da je 450w dali je mozda problem u njemu ili maticna zajeb. neznam vise sta da radim nisam pametan??? |
Istestiraj RAM sa MemTestom
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58941 |
Citiraj:
|
dumping of physical memory. Koji je OS u pitanju? Mogućnosti su ti da: preopterećenje memorije, memorija sa greškom, windows registri (ili fali ili slomljeni kljuć)...
Probaj staviti 2048. Koja ti je oznaka matične. Ispuni moj komp. |
win. 7 pa nisam imo nikakvih problema do sad s win. imo sam prije te nvidie gts 450 -gt 8600 i radio konp. skroz normalno
evo doslo je do 100 % nije nikakvu gresku izbacilo, ostavio sam ga da jos vrti. naparvio sam u unique hevenu test graficke odradio je svih 26 faza na najvecoj grafici nije nista izbacilo nikakvu gresku. da probam stavit jace napajanje ili sta vec? |
koje su ti voltaže
|
a kako da to vidim i gdje? od cega voltaze?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31. |