(riješeno) Matična ploča Gigabyte GA-M720-US3 ne radi nakon zamjene paste na CPU
Pozz.
Do jucer je radila ok. Isao sam zamijeniti pastu sa mx-3 na cpu northbridge,imam pasivce gore. Sklopim plocu, sve ok, odem u bios jer sam vadio bateriju, trebala mi je nest na drugoj maticnoj...podesim sto trebam. Restart..dugacak beep...pa vidim po dvd da se maticna sama pokusava restartat. Opet dugi beep...i tako u krug. Reset biosa,opet radi. Ovaj put nista ne podesavam nego samo save and exit, ista stvar. U svakom slucaju neki problem oko rama. Imam 4 plocice kingmax po 1Gb, s time da su 2 ss a 2ds. Znam da to kao ne valja mijesati ali radilo je vise od god.dana. stavim 2 iste plocice, reset biosa, dignem memtest i sve prodje ok. Napravim restart, vise me radi. Stavim samo jednu plocicu, radi pc normalno. Slot nije problem. Dakle i rami su ok. Najgore je, sto mi se to znalo desavati, cak i kod frenda na istoj ploci i kako je pocelo zezati tako je i prestalo. Malo prckas po ramima i proradi. Al kod mene sad nista. Kontam da je ploca bugovita, ili? :D
|