![]() |
Unreal Tournament 1
Igra tko na netu?Ako tko igra javite servere na kojima najcesce igrate ili recite kada cete bit online da se nadjemo i napucavamo malo!:D Zivjela legenda!!!
|
Ja tu tamo zaigram na de.fast.rocket arena face only (ne znam točno ime), u zadnje vrijeme ne baš često, ali sada kad počnu pranznici ću opet prašiti.
|
Prije sam igrao.
Al više ne, sad samo derem po AvP2 (za neupućene aliens vs. predator 2) |
Vec si prestao igrat?Pa igra je izasla samo prije kojih 6 godina :D Salu na stranu, igra je zakon, jako mi se svidja jednostavnost grafike i skoro nikakva hardverska zahtjevnost...
|
Re: Unreal Tournament 1
Citiraj:
toliko od mene:beer: |
Citiraj:
LEGENDA I ZAKON!!! imam doma u mreži 2 kompa i samo to pikam s burazom...a na netu mi se ne da...:smoke: |
Igra se UT2004...Vehicle CTF uglavnom...
|
Vidim ima fanova ove igre :D , a kako bi bilo da neki tur napravimo?
|
Još bolje, da napravimo neki klan, bilo bi kul, još da nas PCE sponzorira...:D
|
Vidim da svi imate igru (Unreal 2004), a meni je DVD isfrižan i ne mogu instalirat igru.
Ako nekome nije problem, bi li mi moga poslat igru poštom. (znam da je na 6 CD-ova, ali ja bi vam posla i 12 ako treba). Ako je neko zainteresiran nek se javi tu ili na PM...;) |
Citiraj:
|
Ajd, dosta...
|
cccc .... vi se sad sijetili igrati UT :rolleyes:
Anyway ... lan party-i se već godinama održavaju u Virovitici. Participacija je 20-30 Kn. Za to se dobije dnevni topli obrok, popust na smještaj i piva za par Kn. Traje petak/ponedeljak/nedelja .... Javim ako i kad saznam detalje o sljedećem .... Paske pAzi metAk |
Virovitica?
javi ako šta bude ja 100% dolazim:) |
Citiraj:
A stvarno mi se igra. To je zapravo najbolja igra koju mogu igrat sa svojom grafičkom. Aj ne budite picke :D , oce neko nabavit |
Aj dosta o tome, ne smiješ pričat o tome tu, ne želim da mi se zatvori ovaj thread...
Paske kaj si ti bio u pazi metku? |
I očemo se onda jednom nač na netu pa da zaigramo tu legendu od igre?
|
Citiraj:
Iako još nas/njih samo par igra, i dalje se nađemo na pivkanu ili kojem LAN-u .... Kad će biti ovaj .. ne znam još, ali brijem da idem, iako nemam pojma kaj bi tam ja igral ;) |
Citiraj:
|
ka se sjetim prošle godine...
prijatelji donjeli kompove i kod mene u ogromnoj radionici (tak nešt) napravili privatni lan tjedan dana nismo izlazili, samo ut 2003 i ove bi godine trebali al treba nabavit prostor ja se preselio :( |
kad se vec hvalimo onda znate za *KS*klan u ut 2004 (darko lord itd)
e dok je postojao sam ja bio u njemu...a lord i darko su tu iz zg-a:beer: a obican ut igram tu i tamo(ako je nadem na cd-u) cu ju instalirat pa vam se pridruzim:D |
Danas smo igrali dva sata u školi. Nakon zadnje partije facea, ja sam imao 140 fragova, jedan frend 90, a dalje svi manje od 40, s time da su skoro svi cijelo vrijeme kampali:rambo:
I nemojte nam ovdje spamati sa ut-ima 2003 i 2004:smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |