![]() |
Stari PC izbacuje BSOD
Prvo da napisem koja je konfiguracija...
Asus k8v-xe Procesor AMD Athlon 64, 2000 MHz S754 1gb ddr400 X1650 400w ms napajanje Xp sp3 Sve je radilo normalno dok nisam odlucio promjeniti graficku,onda se sve pocelo blesirat;stalno mi je pocelo izbacivati BSOD i ja vratim svoju staru graficku ali problemi su se nastavili ponavljati,Stalno se resetira pc , probao sam staviti novi windows ali mi brzo izbaci BSOD tako da ni to nemogu,nece ucitati niti jedan usb,probao sam memtest sve je uredu,temperature su isto tako OK nista nije OC ... Ima li netko ideju,ja sumnjam na napajanje :\ http://img705.imageshack.us/img705/3438/dsc00063vl.jpg Pozdrav |
u BIOS-u malo procackaj pa SATA promijeni u IDE
|
Odi OVDJE na forumu i tamo sam bio postavio drivere sa AGP Fixom, to sam postavio radi identičnih problema sa jednom X1650 od PowerColora i nakon toga su svi problemi nestali, i da naravno sa Driver cleanerom prije instalaciej drivera POČISTI sve tragove prijašnjih.
SORRY sada sam vidio da je PCI-Express ploča :) Radi s754 sam mislio da je AGP ... I kako sam na postu na navedenom linku u forumu napisao za tu grafulju treba 400W +, a MS 400W je upitno da li je barem 400W ... |
neznam sto se dogodilo sve je normalno radilo,problem je sto sam htjeo staviti novi windows i formatiro sam hard i sad kod instalacije windwosa bsod :( nemam vise ideja sve sam probao
|
Promjena SATA kabela i (konektora na ploci)?
Jesi probao sve particije pobrisat, i kreirat nanovo? |
Vi i vasi kablovi. :D
Ocito da mu instalacija ne pronalazi hdd. Vjerojatno je VIA chipset u pitanju. Integrirati moras u instalacijski cd sa Nlite-om a-ata drivere i to bi trebalo sljakat ko bebica. :) @skoda90, nemoj cekat mjesec dana za slijedeci post. :D |
promjenio sam,probam i hdd odspojit i krenit kao stavit windows i opet bude bsod,probo sam sa usb-a instalirati-nece...probao sam razlicite windowse :\ w7 jos krene nekako instalirati ali u pol instalacije bsod...stvarno vise nisam pametan neznam sta da radim,jedino mi pada na stavit windows na hard u drugom kompu i vratit i ak radi radi :S jos da napomenem dok nisam obriso windows jako se glupo ponaso komp ko da je unutri 128 rama i steka ko ludo sve :(
|
Citas ti ono gore? :stoopid:
Nlite+sata drivere integrirat u instalaciju. ili Stavi drivere na floppy i lupaj f6 kad ti instalacija kaze. Ovo kemijanje sa hdd-om na drugi pc nece radit. |
mogu pokusati alii nevjerujem da ce nesto biti,100puta sam stavljao normalno windows bez ikakvih problema,,,kontam ja da je maticna osla :S
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:15. |