![]() |
8rda+,usb,xp i dsl sada
8rda+ u 2 godine rada je 2 puta se srusila...i to dva BSOD-a
dobio ja u petak wlan i ode komp u pi*ka materina...naime kad god je gore onaj wlan od HT-a komp se srusi od 5 do 15 minuta nakon dizanja...i to ne BSOD nego kao da je netko stisnuo reset tipku kako mene na toj ploci vec neko vrijeme jebe usb (imam sp1 oko 9 mjeseci vec) sumnjam na to.. naime instalirao ja nove windoze xp sp1,stavio nf2 drivere,sve zive drivere za ostale gluposti i komp nakon 5 minuta na netu ode papa... jel ima tko kakvu ideju ili mozda usb kontroler da mi posudi na par dana? |
Po x-ti put,zašto ne uzimate ethernet modeme i riješeni problemi?
|
Citiraj:
i pokusaj mi ne reci provlacenjem mreznog kabla posto to nemogu |
moga si navest malo vise podataka o konfiguraciji
da li je comp oc-an ... ima li ikakve sanse da je napajanje u pitanju? pogledaj s cim ti novododani hardware dijeli irq-ove... |
Citiraj:
|
Citiraj:
inace ostvarili su se moji najgori snovi da su winxp krivi...naime upravo sam stavio win2k i NEMA PROBLEMA UOPCE naime s ovom plocom i winxp su me oduvijek jebali usb driveri...ne da conflictaju nego me jebu(usb disk se loada 2-3 minute a win explorer ga trazi jos 2-3 minute...kopiranje 2 megabajta na ili sa stika traje oko 4-5 minuta)..a na win2k su uvijek radili dobro ps konfa je 8rda+ amd 2100+ 2gb rama ati 8500 kukulelele pinacle pctv rave promise 133tx2 2xdiska cdrom dvd prza realtek mrezna (onboardica ne radi kako treba) a na usbu su mi 2 misa bluetooth wlan ipaq cradle (nece dugo ako mi proradi bluetooth kako treba-jebe me usb afskroz) ---- tako da mi je pocelo opasno faliti irq-a i bilo me frka da me to ne jebe..plus ono kaj je rak napisao za usb jumper oko napajanja samo ja nemrem skuziti na ovoj ploci koji je to |
Ja sad imam SP2, sve dela fino-čak i Pinnacle.
Ali se ne smiju stavljati za USB2 driveri sa CD-a nego MS-ovi. Mene je zezalo kad sam stavio drivere sa CD-a. |
Citiraj:
ruknulo stavio sp2... ruknulo stavio nvidia drivere ponovo ruknulo ----------- pinaclica radi super...ne sa pinaccle programom nego s iuvcrom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:55. |